Cybex autosjedalica (15-36kg)2/3 Solution M/S Fix
CYBEX

Cybex autosjedalica (15-36kg)2/3 Solution M/S Fix

Šifra artikla: A010019-S TROPBLUE
Šifra proizvođača: A010019-S TROPBLUE
Cybex je njemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i prije svega fokusu na bezbjednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje prije svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbjednosti i dizajna što je prepoznato širom svijeta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamjenjiv član mnogih porodica.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Cybex je njemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i prije svega fokusu na bezbjednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje prije svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbjednosti i dizajna što je prepoznato širom svijeta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamjenjiv član mnogih porodica.autosjedalica Solution S fix u potpunosti prati rast i razvoj vašeg djeteta. Oslonac za glavu je podesiv u 12 pozicija visine čime će udobnost vašeg djeteta biti zagarantovana. Prilagodljivi naslon za glavu u tri položaja nagiba sprečava da glava vašeg djeteta padne ukoliko ono zaspi u sjedištu. Sistem ventilacije obezbjeđuje odličan protok vazduha u sjedištu, što će učiniti boravak djeteta u sjedištu uvijek prijatnim. ISOIX povezivanje za veću sigurnost i stabilnost.Grupa sjedišta: 2/3 Težina djeteta: 15-36 kgTežina autosjedalice: 6.2 kgSigurnosni mehanizam/standard bezbjednosti: ECE R44/04 Održavanje: Lako se uklanja navlaka i pere u veš mašini (max30)Moguće podesiti naslon sjedišta u položaj za spavanjeDimenzije : 405 x 500 x 610 mmSistem zaštite “L.S.P. System Plus”
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Autosjedalice 15-36 kg
BOJA ŠARENA
Brend CYBEX
GODINE 3 godine
POL UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi