Recaro autosjedalica (15-36kg)MonzaNova2 seat fix, alum grey
RECARO

Recaro autosjedalica (15-36kg)MonzaNova2 seat fix, alum grey

Šifra artikla: A030903
Šifra proizvođača: A030903
Recaro je njemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila. Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promijenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku otkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sjedišta automobila. Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sjedišta za letjelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro autosjedalica za djecu napravljena 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dječije autosjedalice.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Recaro je njemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila.Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promijenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku otkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sjedišta automobila. Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sjedišta za letjelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro autosjedalica za djecu napravljena 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dječije autosjedalice.RECARO Monza Nova 2 Seatfix – sportski dizajn, vrhunska zaštita i naprijedne funkcionalnosti: impresionira u svakom pogledu. Dodatni „crash“ jastučići i punjenje od pjene poboljšavaju držanje glave i položaj kukova, a specijalne ventilirajuće bočne „peraje“ poboljšavaju protok vaduha te ujedno štite od bočnog udarca.sjedište se u auto može instalirati pomoću SEATFIX-a, pojasa automobila u 3 tače te se može koristiti i u automobilima bez Isofix pričvrsnih tačaka jednostavnim guranjem Seatfix ručica u sjedište.Seatfix: integrisane seatfix pričvrsnice omogućuju montiranje na isofix pričvrsne tačke i dodano štite dijete od bočnog udara.Komfor: Unikatni pasivni sistem cirkuliacije vazduha RECARO Air Circulation System – ACS.Ergonomija: visok stepenaj udobnosti zahvaljujući ventilirajućoj prozračnoj peni koja se koristi u automobilskoj industrijiDodatna sigurnost: naslon za glavu se može podešavati po dubini – u poziciji za spavanje nije ugrožen nivo sigurnosti.RECARO Sound System: integrisani zvučnici u naslonu za glavu omogućuju individualno uživanje u muzici i dodatan komfor + praktični džep u sjedištu za spremanje MP3 playeraVisoko kvalitetne navlake: sve navlake mogu se skidati i pogodne su za mašinsko pranje do 30°C RECARO Monza Nova SeatFix može se koristiti na većini sjedišta u skoro svim tipovima vozila. Listu možete preuzeti-pogledati ovdje (RECARO Lista vozila) videti da li je vaše vozilo na njoj. Tada će te moći sa sigurnošću na pravilan način koristiti RECARO Moza Nova SeatFix sjedište.Boja : siva
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Autosjedalice 15-36 kg
BOJA SIVA
Brend RECARO
GODINE 3 godine
POL UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi