Cybex autosjedalica (9-36kg) 1/2/3 Pallas M fix SL
CYBEX

Cybex autosjedalica (9-36kg) 1/2/3 Pallas M fix SL

Šifra artikla: A009997-RUMBA RED
Šifra proizvođača: A009997-RUMBA RED
Cybex je njemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i prije svega fokusu na bezbjednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje prije svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbjednosti i dizajna što je prepoznato širom svijeta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamjenjiv član mnogih porodica.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Cybex je njemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i prije svega fokusu na bezbjednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje prije svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbjednosti i dizajna što je prepoznato širom svijeta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamjenjiv član mnogih porodica.- Uzrast: 9m-12god, odnosno od 9kg do 36kg- Grupa autosjedalice: 1/2/3- sjedište je proizvedeno u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04- ISOFIX sistem povezivanja značajno doprinosi poboljšanoj bezbjednosti i većoj stabilnosti u sve tri grupe. Konektori dječije autosjedalice se jednostavno postavljaju u vaše vozilo koje je opremljeno ISOFIX priključcima. Konektori dječijeg sjedišta se također, mogu lako saviti tako da sjedište postane kompatibilno i sa vozilima koja nisu opremljena ISOFIX sistemom.- Sigurnosni jastuk se podešava unaprijed i unazad i omogućava veću slobodu pokreta gornjeg dijela tijela kao i maksimalnu sigurnost u poređenju sa konvencionalnim sigurnosnim sistemima sa pojasevima, pogotovo u slučaju frontalnih udara. Prilikom udara, sila se ravnomjerno raspoređuje preko sigurnosnog jastuka i specijalni materijal apsorbuje udarce. Ovaj sistem oponaša funkciju vazdušnog jastuka i značajno pomaže da se smanji uticaj sile prilikom eventualnih sudara. Pojas automobila koji ide preko ovog sigurnosnog jastuka ne može da povrijedi dijete, dok je u isto vrijeme osjetljivo područje vrata i ramena optimalno zaštićeno.- Zaštita od bočnih udara je obezbijeđena zaštitnim jastučićima unutar sjedišta koji apsorbuju silu bočnog udara i štite dijete zajedno sa štitnicima glave i ramena. Ovi štitnici apsorbuju impuls sile u ranom stadijumu tokom sudara i zadržavaju osjetljivu dječiju glavu u bezbjednoj zoni sjedišta.- sjedište ima integrisan sistem ventilacije koji se sastoji od mreže ventilacionih kanalića koji omogućavaju protok vazduha, pa je i vožnja po vrućem danu za dijete prijatnija.- Visina naslona je podesiva u 12 nivoa, tako da će ovo sjedište rasti zajedno sa vašim djetetom.- Dimenzije: 42x54x63cm- Težina: 5.8kg
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Autosjedalice 9-36 kg
BOJA CRVENA
Brend CYBEX
GODINE 6 mjeseci
POL UNISEX
UZRAST DECA
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi