FreeON autosjedalica ATLAS fix (0-36kg) 0,1,2,3 siva
FREEON

FreeON autosjedalica ATLAS fix (0-36kg) 0,1,2,3 siva

Šifra artikla: A060956
Šifra proizvođača: A060956
Autosjedalica Atlas primjerena je za djecu od 0 – 36 kg (grupa 0, I, II, III).Zbog svojih tehničkih karakteristika autosjedalica Atlas može se u potpunosti prilagoditi djetetovoj veličini i u svakom trenutku omogućiti udobnost i sigurnost u vožnji.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Autosjedalica Atlas primjerena je za djecu od 0 – 36 kg (grupa 0, I, II, III). Zbog svojih tehničkih karakteristika autosjedalica Atlas može se u potpunosti prilagoditi djetetovoj veličini i u svakom trenutku omogućiti udobnost i sigurnost u vožnji.

Isofix sustav pričvršćivanja u kombinaciji sa trećim sidrom (Top Tether) omogućava vrlo lako postavljanje autosjedalice u automobil. Posebnost ove autojedalice je rotacija u 360° što olakšava pričvršćivanje djeteta i okretanje samog sjedala u smjeru vožnje ili obrnuto ovisno o dobi djeteta.

Dijete od 0 – 18 kg može se voziti u suprotnom mjeru od smjera vožnje , a od 9 – 36 kg u smjeru vožnje. Naslon za glavu podesiv je sedam različitih visina, a nagib sjedala u 4 različita položaja. Sigurnosni pojas u 5 točaka i sistem pametnog pričvršćivanja brinu za sigurnost vašeg djeteta te se ne smiju uklanjati prilikom prelaska iz grupe I u grupu II ili III.

Karakteristike:

skupina 0+, I, II, III, (od 0 do 36 kg),
sjedalo omogućava rotaciju za 360 °,
naslon za glavu je podesiv u 7 različitih visina,
nagib leđa u 4 različita položaja,
sigurnosni pojas u 5 točaka,
testirano prema ECE R44 / 04 standardu.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Autosjedalice 9-36 kg
Brend FREEON
GODINE 0 mjeseci
POL UNISEX

Slični proizvodi