Chicco autosjedalica (15-36kg) 2/3 Quasar plus
CHICCO JUVENILE

Chicco autosjedalica (15-36kg) 2/3 Quasar plus

Šifra artikla: A009550-MOON
Šifra proizvođača: A009550-MOON
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svijetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svijetu koji zadovoljava potrebe djece od rođenja do tri godine
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svijetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svijetu koji zadovoljava potrebe djece od rođenja do tri godine. autosjedalica je namijenjena uzrastu od 15-36kg. Veoma lako se ugrađuje u automobil. sjedište uzdiže dijete i omogućava bezbjedno vezivanje pojasevima iz automobila. Postavlja se na zadnje sjedište automobila.Grupa sjedišta: 2/3 Težina djeteta: 15-36 kgBoja: sivaTežina autosjedalice: 1,1 kgDimenzije autosjedalice: 46 x 20,4 x 40 cm Sigurnosni mehanizam/standard bezbjednosti: ECE R44/04 VIdio: Održavanje: Lako se uklanja navlaka i pere u veš mašini (max30)
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Buster
BOJA SIVA
Brend CHICCO JUVENILE
GODINE 3 godine
POL UNISEX
UZRAST DECA
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Buster A009550-ASTRAL
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i je...
59,90 BAM
Kupi