Pino Dindolino
Pino Dindolino
Pino Dindolino
Pino Dindolino
PINO

Pino Dindolino

Šifra artikla: A020338
Šifra proizvođača: A020338
Rani intelektualni razvoj vašeg mališana najbolje je započeti uz didaktičke igračke. Jedna od njih je Pino Dindolino, igračka koje djecu zabavlja i uči veoma važnim lijekcijama.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Rani intelektualni razvoj vašeg mališana najbolje je započeti uz didaktičke igračke. Jedna od njih je Pino Dindolino, igračka koje djecu zabavlja i uči veoma važnim lijekcijama.Na osnovu boja i veličina, dijete vrši klasifikaciju, upoređivanje i serijaciju – stvaranje redoslijeda po veličini dijelova Pino Dindolina.dijelovi igračke su odlične veličine za vježbe fine motorike i prilagođeni veličini dječije šake.Svi dijelovi igračke su sigurni za dijete, jer su podvrgnuti finoj obradi drveta i netoksičnim bojama.Izrađena od kvalitetnog drveta, Pino Dindolino je dugotrajna igračka kojom se može igrati više generacija djece.Jednostavan dizajn daje joj osobine klasične igračke, uvijek poželjne i dobrodošle u zabavi i edukaciji najmlađih. razvoj opažanja i zaključivanjaučenje bojaupoređivanje i serijacijarazvoj fine motorikekvalitetna i dugotrajna igračkasigurne, netoksične bojeDimenzije proizvoda: 11X11X19CMMaterijal: drvoUzrast: 1G+Pol: Unisex Održavanje: Vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i izbjeljivača Baterije: NE
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Drvene igračke
Brend PINO
GODINE 1 godina
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi