Avent cucla Air Deco 0-6m 5997 dječaci 2kom
AVENT

Avent cucla Air Deco 0-6m 5997 dječaci 2kom

Šifra artikla: A008323
Šifra proizvođača: A008323
Avent je simbol za proizvode premium kvaliteta za Vašu bebu. cucla je od silikona, za uzrast 0-6 mjeseci. cucla je ortodontska i simetrična. Štitnik varalice ima 4 velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osjetljiva koža vaše bebe ostala suha tokom upotrebe. Silikon je bez mirisa i ukusa. Dodatni protok vazduha za manju iritaciju kože oko usta i prati prirodan oblik bebinog lica. Može se sterilisati i prati u mašini za suđe. Bez Bisfenola A.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Avent je simbol za proizvode premium kvaliteta za Vašu bebu. cucla je od silikona, za uzrast 0-6 mjeseci. cucla je ortodontska i simetrična. Štitnik varalice ima 4 velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osjetljiva koža vaše bebe ostala suha tokom upotrebe.Silikon je bez mirisa i ukusa. Dodatni protok vazduha za manju iritaciju kože oko usta i prati prirodan oblik bebinog lica. Može se sterilisati i prati u mašini za suđe. Bez Bisfenola A.cucla je čvrsta, dugotrajna i neće izgubiti oblik ili boju tokom vremena. Prati prirodan razvoj djetetovog nepca, zuba i desni.Materijal: silikonUzrast: 0-6mBroj komada u pakovanju: 2komVidio: Sterilizacija: u mikrovalnom ili električnom sterilizatoru
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Dude i dodaci
BOJA PLAVA
Brend AVENT
GODINE 0 mjeseci
MATERIJAL SILIKON
POL UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi