Clementoni Mickey and friends kuca sa oblicima
DEXY CO

Clementoni Mickey and friends kuca sa oblicima

Šifra artikla: A021091
Šifra proizvođača: A021091
Za nove početke uz Disney junaka! Prve igračke su jako bitne za psihički i motorni razvoj beba. Minnie Mouse Clementoni zvečka, idealna je za animaciju bebe još u prvim mjesecima i svojom šarolikošću boja razvija čulo vida i percpcije, kao i prepoznavanje boja i oblika. Pogodna je za držanje i sa svojom reljefnom teksturom dodatno doprinosi razvoju čula dodira kod beba. Na dnu vesele Minnie Mouse zvečke, nalazi se dio sa kuglicama koje prilikom pomjeranja prave zvuk zveckanja. Time beba razvija čulo sluha i uz zabavni lik omiljenog Disney junaka na vrhu zvečke, uživa u umirujućim zvucima. Zvečka također posjeduje 3 obruča različitih oblika reljefne teksture pogodne za razvoj čula dodira, pogotovo u oralnoj fazi razvoja beba čime olakšavaju prolazak kroz period rasta zubića.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Za nove početke uz Disney junaka!

Prve igračke su jako bitne za psihički i motorni razvoj beba. Minnie Mouse Clementoni zvečka, idealna je za animaciju bebe još u prvim mjesecima i svojom šarolikošću boja razvija čulo vida i percpcije, kao i prepoznavanje boja i oblika. Pogodna je za držanje i sa svojom reljefnom teksturom dodatno doprinosi razvoju čula dodira kod beba. Na dnu vesele Minnie Mouse zvečke, nalazi se dio sa kuglicama koje prilikom pomjeranja prave zvuk zveckanja. Time beba razvija čulo sluha i uz zabavni lik omiljenog Disney junaka na vrhu zvečke, uživa u umirujućim zvucima. Zvečka također posjeduje 3 obruča različitih oblika reljefne teksture pogodne za razvoj čula dodira, pogotovo u oralnoj fazi razvoja beba čime olakšavaju prolazak kroz period rasta zubića.

obojiite bebinu svakodnevnicu uz umirujuće zvuke vesele Minnie Mouse Clementony zvečke!


Uzrast: 3+ mjeseci
Materijal: plastika
Dimenzije: 9 x 12 x 2 cm
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Kocke
Brend DEXY CO
GODINE 6 mjeseci
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi