Britax Romer kolica Holiday
Britax Romer kolica Holiday
Britax Romer kolica Holiday
Britax Romer kolica Holiday
Britax Romer kolica Holiday
Britax Romer kolica Holiday
Britax Romer kolica Holiday
Britax Romer kolica Holiday
BRITAX ROMER

Britax Romer kolica Holiday

Šifra artikla: A022013-AQUA GREEN
Šifra proizvođača: A022013-AQUA GREEN
Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata autosjedalice i kolica iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korištenja proizvoda. Bliska saradnja sa auto-industrijom i zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. Finalna obrada se vrši ručno, i svi proizvodi nose karakteristiku prepoznatljive njemačke preciznosti.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata autosjedalice i kolica iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korištenja proizvoda. Bliska saradnja sa auto-industrijom i zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. Finalna obrada se vrši ručno, i svi proizvodi nose karakteristiku prepoznatljive njemačke preciznosti. Holiday kolica su izuzetno kompaktna i praktična za putovanja. Kada se sklope zauzimaju mali mjesta te su idealna za skladištenje u gepek, avion ili bilo koje drugo prevozno sredstvo.Uzrast: 6M+ Način sklapanja rama: preklopMaksimalna težina djeteta: 15kgTežina rama: 5 kg Dimenzije sklopljenog rama: 24 x 25.5 x 60 cm Dimenzije rasklopljenog roma: 101 x 43 x 74 cmSigurnosni sistem: sigurnosni sistem sa 5 tačaka vezivanjaTočkovi: prednji rotirajući točkovi, zadnji točkovi sa kočnicomOdržavanje: Navlaka može da se skida, navlaku i ram brisati vlažnom krpom bez upotrebe jakih deterdženataBoja:zelenaVidio: https://www.youtube.com/watch?v=AimEB-GpQfM
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Letnja kolica
BOJA ZELENA
Brend BRITAX ROMER
GODINE 6 mjeseci
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi