4Moms ljuljačka Mamaroo
4Moms ljuljačka Mamaroo
4Moms ljuljačka Mamaroo
4Moms ljuljačka Mamaroo
4 MOMS

4Moms ljuljačka Mamaroo

Šifra artikla: A011187-MESH GREY
Šifra proizvođača: A011187-MESH GREY
4Moms odlikuje inovativnost, elegancija i jedinstven dizajn. Posvećena je stvaranju proizvoda koji će vas uvijesti u potpuno novu dimenziju svijeta proizvoda za najmlađe. Već pri prvom pogledu na njih bit će Vam jasno i zašto. 4Moms ljuljačka Mamaroo 4.0 pomjera se kao i Vi. Reprodukuje pokrete, kojima obično roditelji pokušavaju da umire svoju bebu. Omogućava novorođenčadima da se igraju i opuste. Kada je vrijeme za spavanje, mogu se lako ukloniti igračke i uključiti smirujuće vibracije i pokreti..

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/aksabih_ba/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/product/product_detail/combination_quantity.php on line 10
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
4Moms odlikuje inovativnost, elegancija i jedinstven dizajn. Posvećena je stvaranju proizvoda koji će vas uvijesti u potpuno novu dimenziju svijeta proizvoda za najmlađe. Već pri prvom pogledu na njih bit će Vam jasno i zašto. 4Moms ljuljačka Mamaroo 4.0 pomjera se kao i Vi. Reprodukuje pokrete, kojima obično roditelji pokušavaju da umire svoju bebu. Omogućava novorođenčadima da se igraju i opuste. Kada je vrijeme za spavanje, mogu se lako ukloniti igračke i uključiti smirujuće vibracije i pokreti..Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja Ugrađeni display sa funkcijama 4 umirujuće melodije Bluetooth spajanje - mogućnost upravljanja pomoću mobilnog telefona - popis IOS i Android uređaja koji to podržavaju Priključak za MP3 Player Preko MP3 Player-a i mobilnog telefona možete puštati muziku koji želite Nagib ležaljke može se podesiti u bilo koji položaj za maksimalnu udobnostUzrast od rođenja do 11 kg5 načina ljuljanja načina koji simuliraju pokrete roditelja5 brzinaDimenzije: 65 x 49.5 x 84 cmTežina: 8.6 kgNavlaka se lako skida, može se prati u mašiniRam brisati vlažnom tkaninomAdapter za struju uključen u cijenu (nisu potrebne baterije)
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Ljuljaške
BOJA SIVA
Brend 4 MOMS
GODINE 0 mjeseci
POL UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ljuljaške A011187-4 SILVPLSH
4Moms odlikuje inovativnost, elegancija i jedinstven dizajn. Posvećena je stvaranju pro...
1.100,00 BAM
Kupi
Sačuvano u omiljne
Ljuljaške A011187-4MULTIPLSH
4Moms odlikuje inovativnost, elegancija i jedinstven dizajn. Posvećena je stvaranju pro...
1.100,00 BAM
Kupi