AKSINA PRAZNIČNA ČAROLIJA

 

Da ispratimo ovu godinu i veselo dočekamo novu, uz snježne pahulje i najljepše želje, zajedno sa djecom najviše se radujemo praznicima. U Aksinom Novogodišnjem specijalu pronađite najbolju ponudu igračaka za vaše mališane, po NAJPOVOLJNIJIM cijenama do sada.

 

ŠTA ĆE SE OVE GODINE NAĆI ISPOD JELKE?

 

Bliži nam se Nova godina, najljepše doba u godini, doba darivanja, osmijeha i sreće.
A šta je najljepše i najiskrenije na svijetu?
Dječiji osmijesi i sreća.

Upravo zato smo u Aksi za sve mališane i mališanke spremili mnoštvo poklona (ali stvarno mnoštvo) kao i super popuste na omiljene igračke.

Osim što smo snizili najslađe lutkice za djevojčice kao i omiljene automobile za dječake čak i do 40%, u našoj super novogodišnjoj ponudi pronaći ćete još mnogo predivnih igračaka.
Za naše najmlađe pronaći ćete Gospodina Medu koji priča čak 8 bajki, mnogo sveznalica, emotivnih medica, najmekanijih plišanaca koje će malene bebice obožavati i još mnogo edukativnih igračaka koje pomažu u razvoju mališana.

 PAKUJEMO ŽELJE


Najljepše doba godine je pred nama, mirisni kolačići, ukrasi, svjetla, porodična okupljanja i pokloni – sve ono što praznike čini praznicima.

A pogodite ko se najviše raduje praznicima i poklonima? Mališani!
Veoma je lako izmamiti im osmijeh na lice – jednostavno im poklonite igračku. A da biste što duže uživali u njihovoj iskrenoj sreći, osmijehu i radoznalosti dok pokušavaju što prije da saznaju šta se to nalazi u lijepom, šarenom papiru, besplatno ćemo u svim Aksa radnjama pakovati poklone za najmlađe kupljene u našim radnjama.

Bilo da je u pitanju lutkica, autić, kamiončić, Gospodin Meda, cuko ili neki drugi mekani plišanac, potrudićemo se da na najljepši način spakujemo vaše iznenađenje.

Besplatno ćemo pakovati poklone tokom cijelog decembra.

 KALENDAR DARIVANJA


Jedva smo dočekali decembar samo da otkrijemo šta smo spremili za vas. Budući da je decembar mjesec poklanjanja, ni mi nismo uspjeli odoljeti prazničnoj euforiji, tako da smo za vas spremili…

Kalendar darivanja
O čemu se zapravo radi?


Svaki dan u periodu od 12. do 31. decembra na našim društvenim mrežama poklanjaćemo po jedan poklon. Dobro ste pročitali, svaki dan – jedan poklon. Obradovaćemo brojne mališane raznim poklonima, a moramo otkriti da će se jednom velikom poklonu i roditelji posebno obradovati.

Zabilježite 12. decembar u svojim kalendarima, i neka magija počne!