Recaro kolica EasyLife, graphite
RECARO

Recaro kolica EasyLife, graphite

Šifra artikla: A030895
Šifra proizvođača: A030895
Recaro je njemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila. Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promijenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku otkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sjedišta automobila. Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sjedišta za letjelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro autosjedalica za djecu napravljena 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dječije autosjedalice.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Recaro je njemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila.Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promijenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku otkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sjedišta automobila. Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sjedišta za letjelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro autosjedalica za djecu napravljena 1998 godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dječije autosjedalice.Savršen pratilac svakodnevnog porodičnog života. RECARO Easylife povezuje “flexibilnost” BUGGY kolica sa udobnošću klasičnih kolica. Jedna od najlakših u svojoj klasi, posjeduju osam točkova sa oprugama, lagano se sklapaju zahvaljujući jednostavnom mehanizmu na rukohvatu i pretvaraju se u kompaktnu dimenziju koja se može smjestiti i u najmanji prtljažnik.Sa samo 5,7 kg jedna od najlakših u svojoj klasiSklopive na dimenziju (49 x 58 x 26 cm)Rasklopive na dimenziju (105 x 49 x 81 cm)Korpa dimenzije (30 x 33 x 10 cm) nosivosti 5kgDimenzije leđnog dijela navlake (Š/H 30 x 42)Dimenzije sedalnog dijela (Š/H 30 x 20)Dimenzije točka 14,5 cmVisina gume na točku 2,2 cmSklapanje jednom rukom zahvaljujući inovativnom “mehanizmu za sklapanje.”Kontinuirana ručka za guranje kao i podesivi prednji točkovi za lakšu vožnju jednom rukom.Samostojeća u sklopivom stanju.2 u 1 – uz dodatne adaptere, omogućeno je postavljanje RECARO Privia sjedišta Grupe 0/0+Praktično “PUSH-dugme” kočnice olakšava otključavanje i zaključavanje.8 velikih, lako pokretnih točkova opremljenih oprugama za udobnu vožnju čak i po neravnom terenu.Boja : siva
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Osnovni modeli kolica
BOJA SIVA
Brend RECARO
GODINE 6 mjeseci
POL UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi