Cybex ram i sjedalni dio za Priam Matt black
CYBEX

Cybex ram i sjedalni dio za Priam Matt black

Šifra artikla: A034569
Šifra proizvođača: A034569
Cybex je njemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i prije svega fokusu na bezbjednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje prije svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbjednosti i dizajna što je prepoznato širom svijeta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamjenjiv član mnogih porodica.
1.399,00 BAM
949,00 BAM
949,00 BAM
Ušteda: 450,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć
Cybex je njemački brend koji svojim inovativnim dizajnom, jednostavnošću i prije svega fokusu na bezbjednost stvara artikle koji su ispred svog vremena. To potvrđuje prije svega veliki broj nagrada koje je ovaj brend osvojio u oblasti bezbjednosti i dizajna što je prepoznato širom svijeta i uticalo na to da ovaj brend postane nezamjenjiv član mnogih porodica.Cybex kolica Priam su najprijepoznatljiviji model kolica brenda Cybex koji je izgradio jak imidž kako u svijetu tako i na našim prostorima. Izuzetnog dizajna, kvaliteta, postojanosti, fukncionalnosti i neobičnosti, kolica Priam su ekskluzivno rješenje za sve roditelje. Sa sjedalnim dijelom koji može da se okreće ka i suprotno od smjera vožnje, prostranom korpom za stvari, naslonom koji može da se obara u više položaja, Priam pruža vrhunsku udobnost vašim mališanima dok predstavlja svojevrstan modni detalj za roditelje jer Cybex vodi računa o svakom detalju na ramu i sjedalnom dijelu kolica.- Uzrast: 0+, do 17kg- Način sklapanja: preklop, vrlo jednostavno jednom rukom- Lagani aluminijumski ram- sjedište se može montirati tako da vaš mališan bude okrenut ka vama ili suptorno od vas- Nagib sjedišta se može podesiti u više položaja jednostavno jednom rukom- Sigurnosni sistem pojaseva u 5 tačaka vezivanja - Pojasevi su obloženi mekanim jastučićima što pruža dodatnu udobnost- Velika tenda sa UVP+ zaštitom od Sunca- Visina ručke se može prilagoditi- Točkovi su punjeni pjenom, prednji su rotirajući, zadnji sa kočnicom- Opremljen je prostranom korpom za stvari- Dimenzije rasklopljenih kolica: 99-108.5 x 57.5 x 89-95 cm- Dimenzije sklopljenih kolica: 95 x 57.5 x 42 cm- Težina: 12.8kg
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Ramovi i nosiljke za kolica
Brend CYBEX
POL UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

1.399,00 BAM
949,00 BAM
949,00 BAM
Ušteda: 450,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1