MAM cucla za flašicu Anti Colic sil. 0m+ vel.1 2k
MAM

MAM cucla za flašicu Anti Colic sil. 0m+ vel.1 2k

Šifra artikla: A001189
Šifra proizvođača: A001189
MAM je austrijski brend čija je misija da roditeljima obezbijedi najkvalitetnije proizvode za bebe uz konstantan razvoj proizvoda i kontinuirano istraživanje i saradnju sa medicinskim radnicima i dizajnerima. Cucla je od silikona sa sporim protokom za uzrast 0m+. Omogućava lak prelazak sa dojenja na korištenje flašice. Kompatibilna je sa svim MAM flašicama sa širokim grlom. Bez Bisfenola A.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
MAM je austrijski brend čija je misija da roditeljima obezbijedi najkvalitetnije proizvode za bebe uz konstantan razvoj proizvoda i kontinuirano istraživanje i saradnju sa medicinskim radnicima i dizajnerima. Cucla je od silikona sa sporim protokom za uzrast 0m+. Omogućava lak prelazak sa dojenja na korištenje flašice. Kompatibilna je sa svim MAM flašicama sa širokim grlom. Bez Bisfenola A.Dokazani efekat: 94% beba je prihvatilo MAM silikonsku cuclu*  (*istraživanje tržišta 2008-2010, obuhvaćeno 995 beba)Materijal: silikonProtok: sporiUzrast: 0m+Broj komada u pakovanju: 2komVidio: /Sterilizacija:
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Silikon
BOJA BIJELA
Brend MAM
GODINE 0 mjeseci
MATERIJAL SILIKON
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi