Recaro autosjedalica Salia i-Size (40-105cm), Night Black
Recaro autosjedalica Salia i-Size (40-105cm), Night Black
Recaro autosjedalica Salia i-Size (40-105cm), Night Black
Recaro autosjedalica Salia i-Size (40-105cm), Night Black
RECARO

Recaro autosjedalica Salia i-Size (40-105cm), Night Black

Šifra artikla: A036814
Šifra proizvođača: A036814
Recaro je njemački brend, osnovan 1906 godine koji je započeo prozvodnju sa karoserijom automobila. Prvobitno ime kompanije Stuttgarter Carosserie Radfabrik je promijenjeno u Recaro 1963. godine kada je fabriku otkupio Porshe i od tada se Recaro smatra specijalistom za sjedišta automobila. Recaro 1971. godine započinje i proizvodnju sjedišta za letjelice-avione, pa se danas smatra jednom od vodećih kompanija i u ovoj oblasti. Prvo Recaro autosjedalica za djecu napravljena 1998. godine kada je i startovala njihova proizvodnja i sve do danas se smatra jednim od najsigurnijih brendova za dječije autosjedalice. Sva kratka i duža putovanja su sa Recaro auto sjedištima mnogo bolja.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
- Grupa autosjedalice: 0/1, 0-18 kg- U skladu sa najnovijim standardom UN R129 za maksimalnu bezbjednost- Recaro Salia autosjedalica može da se okrene za 360 stepeni jednom rukom! Ovo autosjedalica omogućava sigurno i ergonomsko sjedenje, dok se sigurnosni pojas vrlo jednostavno i lako namješta i oslobađa.- Zaštitna bočna krila (ASP sistem) u slučaju bočnih udara apsorbuju i smanjuju silu koja bi dijelovala na dijete. Kombinacija strukture sjedišta i bočnih krila nudi dvostruku zaštitu od bočnih udara.- autosjedalica ispunjava najnovije i najstrožije bezbjednosne standarde u skladu sa UN R129.- Mekani umetak za novorođenče je tu da osigura da vaš mališan uživa u najvišem nivou komfora i maksimalne sigurnosti. - Naslon za glavu je podesiv po visini. autosjedalica prati razvoj i rast vašeg djeteta.- Indikatori na bazi sjedišta su zelene boje ako su baza i autosjedalica pravilno postavljeni i zaključani- Sistem pojaseva sa 5 tačaka vezivanja- Memorijska pjena u naslonu za glavu
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Autosjedalice 0-18 kg
Brend RECARO
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi