Alarmi za bebe

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Brend
BOJA
GODINE
POL
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
10 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Reer je njemački brend sa tradicijom od 90 godina u pružanju inovativnih rješenja za po...
Reer digitalni baby alarm Rigi
119,00 BAM
Kupi
Sačuvano u omiljne
Reer je njemački brend sa tradicijom od 90 godina u pružanju inovativnih rješenja za po...
Reer IP baby kamera
199,95 BAM
Kupi
Pročitajte

Kamere za bebe su proizvodi napravljeni da roditeljima omoguće nadzor nad bebom tokom spavanja ili igre. Veoma su popularne zbog svoje praktičnosti, jer pružaju sigurnost roditeljima dok su odvojeni od bebe.

Postoje različite vrste kamera za bebe na tržištu, neke od najpopularnijih modela su: 

Audio kamere za bebe - ove kamere imaju ugrađen mikrofon koji prenose zvuk iz bebine sobe. Roditelji na taj način mogu da čuju bebin plač ili kretanje.
Video kamere za bebe - imaju monitor i mogućnost da prikažu sliku i zvuk iz bebine sobe. Time roditelji uvijek mogu da vide šta se dešava sa bebom. 
Pametne kamere za bebe - imaju senzore pokreta, noćnog vida i obaveštavanja roditelja putem mobilne aplikacije. 

Kamere za bebe su korisne iz više razloga. Roditelji nadziru bebe dok su u drugoj sobi, time se mogu spriječiti potencijalne opasnosti. Pored toga, kamere za bebe su korisne za praćenje spavanja bebe, jer ćete tako vidjeti da li beba spava na pravilan način.

Da biste koristili kameru za bebe, najprije instalirajte kameru u bebinu sobu i povežite je sa uređajem poput mobilnog telefona, laptopa ili tableta. Većina kamera ima jednostavno upustvo za instaliranje, a postoje i aplikacije koje se mogu koristiti za praćenje bebe.

Prilikom kupovine, razmislite o vašim potrebama. Raspitajte se o cijenama i funkcijama. Takođe, vodite računa da li je bebi kamera odgovarajuća za vaš uređaj. U našim radnjama možete naći različite modele bebi kamera koje se lako i jednostavno instaliraju. Vjerujemo da ćete naći neki model prema vašim potrebama.