Naša priča

Bebe koje smo prve uslužili na početku našeg rada danas imaju 30 godina i zajedno se čudimo njihovim prvim cipelama kupljenim kod nas. Naša najveća radost je upravo to - mogućnost da gledamo naše male kupce kako rastu i da damo svoj doprinos u tome da postanu sretni, zadovoljni i zdravi ljudi.

Počeli smo 1994. godine kao mala prodavnica u naselju Medaković. Od tada pa do sada osvojili smo srca roditelja našim konceptom “Sve za bebe na jednom mjestu” i nastavljali smo da ih osvajamo tako što smo pomno pratili inovacije na tržištu dječije opreme, modne trendove, kako bi mogli da učinimo najljepši period u životu što ljepšim

Kako ste vi i vaša porodica rasli, rasli smo zajedno sa vama. Danas Aksinu porodicu čine 24 prodavnice u 16 gradova, širom Srbije i  3 grada u Bosni i Hercegovini. Vi i vaša porodica ste nam uvijek bili i ostali na prvom mjestu. Hvala Vam na povjerenju

  • Naša misija - da se dobrom uslugom, najširom ponudom, poznatim brendovima, kvalitetom i pristupačnim cijenama zadovolje sva očekivanja potrošača, koji su uvijek na prvom mjestu kao glavni podsticaj daljeg napretka i razvoja.
  • Naša vizija - da kreiranjem takvog ambijenta, da AKSA brend postane prva adresa za roditelje i djecu, a sa druge strane da bude poželjan poslodavac zaposlenima, koje smatra svojom pokretačkom snagom. Brend Aksa teži da bude uvažavan i poželjan partner, poznat po odabiru najkvalitetnijih proizvoda koji brižno njegovanim odnosima štite interese kupaca, radnika i poslovnih partnera.