Obuća

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Brend
Prikažite više
BOJA
GODINE
POL
Veličina
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
49 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Cipele A042709
Baldino cipele,dečaci-19 19
35,00 BAM
Ušteda 35,00 BAM
70,00 BAM
Kupi
Sačuvano u omiljne
Cipele A042704
Baldino cipele,devojčice-18 18
35,00 BAM
Ušteda 35,00 BAM
70,00 BAM
Kupi
Sačuvano u omiljne
Patike A038483
Nike patike,devojčice,19,5-19,5 19,5 13-CRNA
35,00 BAM
Ušteda 28,00 BAM
63,00 BAM
Kupi
Sačuvano u omiljne
Patike A036804
Reebok patike,devojčice-20 20
35,00 BAM
Ušteda 15,00 BAM
50,00 BAM
Kupi
Pročitajte

Obuća za bebe i djecu


Sigurno da prvi koraci vaših mališana mami osmijeh na lice. Fizijatri savjetuju da razvoj dječijeg stopala je najbolje kad dijete hoda bez obuće. Međutim, obuća za djecu je važna, prije svega da štiti stopalo od posjekotina, udaraca i drugih poveda. Obuća za djecu daje zaštitu od spoljašnjih temeperatura i čini da dječiji hod bude sigurniji.

Pored zaštite, obuća za djecu ima veliki uticaj na rast i razvoj stopala. Za odabir obuće za dijete potrebno je da se obrati pažnja na odgovarajuću veličinu, anatomski oblik i izbor materijala.

Obuća za bebe ne treba da bude tijesna, jer može da preuzrukuje nepravilan razvoj kostiju. Također obuća za bebe ne smije da bude ni prevelika i široka.

Anatomski oblik pruža podršku za pravilan razvoj, dok anatomski uložak povećava udobnost obuće za djecu.

Obuća za djecu od prirodnih materijala je dobar odabir za dijete koje duže nosi obuću zbog fleksibilnosti i disanja noge.

Aksa u svom asortimanu ima preko 15 brendova koji specijalno proizvode Dječiju obuću. Prepoznatljivi brendovi su: Adidas, Baldino, Champion, Chicco, Ciciban, Converse, Grubin, Naturino, Nike, Pollino i Reebok.

Kad ste napravili odabir dječije obuće, vreme je za opuštajuće šetnje. Udobna i kvalitetna dječija obuća će omogućiti vašu šetnju još ljepšom i nezaboravnom.

 

Obuća za djevojčice


Kupovina mame i ćerke je posebna stvar. Veliki izbor obuće za djevojčice čini kupovinu izazovnijom. Izbor obuće za djevojčice neki put nije lak, jer je potrebno da se obuća za djevojčice uklopi uz odeću. Ipak pored toga da li se uklapa, važno je da ne zaboravite šta je najvažnije prilikom odabira obuće za devočice.

Obuća za djevojčice mora da bude kvalitetna i udobna. Ne treba da bude širioka, niti da steže stopalo. Izbor obuće za djevojčice za višesatnu upotrebu treba pažljivo birati, kako bi stopalo moglo da diše, a da se istovremeno pravilno razvija.

Aksa u svojoj ponudi ima preko 50 modela obuće za djevojčice svih uzrasta po pristupačnim cenama.

 

Obuća za dječake


Obuća za dječake je bitna prije svega zbog zaštite stopala. Često dečaci tokom igre naprave veliki broj koraka i skokova, gde može doći do povreda. Tada veliku ulogu u zaštiti stopala ima obuća za dječake.

Pored zaštite,obuća za dječake ima veliki uticaj na razvoj stopala. Kvalitetna obuća za dječake će biti udobna i izdržljiva tokom igre i šetnje. Obuća za dječake ne sme da bude tesna, ni previše široka. Ne zaboravite da dijete mora da oseti da je obuća za dječake udobna.

Zajednička šetnja i igra su jedan od najlepih trenutaka, a uz dobar odabir obuće za dječake igra i šetnja će biti još lepše.

Aksa u svojoj ponudi ima preko 50 modela obuće za dječake svih uzrasta po pristupačnim cenama.