Uslovi isporuke

Rok isporuke

Dragi naši potrošači, zbog povećanog obima isporuka kurirskih službi, primorani smo da rok isporuke produžimo na 1 do 4 radna dana. Hvala vam na strpljenju.

Nadamo se da će se situacija brzo promijeniti.

Kao i do sada, dostava na kućnu adresu  je besplatana za sve narudžbine vrijednosti preko 50 BAM.

Preuzimanje pošiljke

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom A2B i X-Express koja isporuku vrši na teritoriji Bosne i Hercegovine. Radno vrijeme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom na broj +387-33-922-702 ili putem email-a aksaonlinebih@aksabih.ba. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cijena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 50 BAM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost porudžbine manja od 50 BAM, cijena isporuke će iznositi 8 BAM.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.