aksa-zaposlenje

Ko smo mi?

Još od 1994. godine, Aksa nije samo prodavnica. Aksa je porodica.
Naš tajni adut? Zajedno sa našim zaposlenima smo jedna ekipa bez premca. Timski rad, posvećenost i pozitivan stav je recept našeg dugogodišnjeg uspjeha.
Preko dvije decenije trudimo se da ostvarimo blizak odnos sa našim zaposlenima i da kreiramo prijatnu, sigurnu i pozitivnu atmosferu, gdje možemo zajedno da napredujemo i ostvarujemo lične ciljeve.

prva
druga
treca

Upoznajte naše zaposlene

filip

Filip Lukić
Razlozi zbog kojih tvrdim da je dobro raditi u Aksi su:
Zato što radim u kompaniji o kojoj javnost i okruženje imaju pozitivno mišljenje i čije su usluge i proizvodi cijenjeni i prepoznatljivi. Zato što radim u timu kojem vjerujem i koji vjeruje u mene. Zato što radim posao koji volim i za koji znam da je značajan, što me i podstiče da ga odgovorno obavljam, a koji mi pruža mogućnost da stalno nešto novo naučim i da se razvijam. I zato što Milica nikada ne pojede svoj doručak do kraja, pa on završi kod mene.

mirjana

Mirjana Bogdanović
Razvojni put kojim zakoračite radoznalim korakom, želje za učenjem i razvojem u Aksi vode vas do unapređenja na ličnom i poslovnom planu. Aksa svoje zaposlene na tom putu osnažuje kroz ideje koje usvaja od svojih zaposlenih i samim tim dovodi do unapređenja načina razmišljanja kod svakog od nas. Sveobuhvatan rad je usmjeren ka timskim ciljevima, gdje nas Aksa spremno podržava i udruženim snagama težimo ka uspjehu.
Kao višegodišnji član ovog tima slobodno mogu reći da je dobro raditi u Aksi, jer Vam se pruža mogućnost da pokažete svoje vrijednosti i unaprijedite sopstveno radno okruženje

emilija

Emilija Rajić
U kompaniju sam došla u okviru talent programa bez ikakvog radnog iskustva. Danas, 2 godine kasnije zahvaljujući nesebičnoj posvećenosti svojih kolega i nadređenih da mi prenesu stečena znanja i iskustva radim na poziciji PL menadžera. Svaki dan u Aksi pruža mi mogućnost da naučim nešto novo i još više usavršim sebe u profesionalnom smislu na čemu sam neizmjerno zahvalna.

Ako ste:

  • Mladi sa ili bez radnog iskustva
  • Posvećeni
  • Ambiciozni
  • Odgovorni
  • Fleksibilni
  • Visoko motivisani
  • Spremni da učite i da se razvijate

Zašto ne biste postali dio Aksinog tima?
Naš dinamičan kolektiv, kroz stalne obuke i treninge, pruža mogućnosti za napredovanje i razvoj karijere.
Ako želite da postanete dio našeg uspješnog tima, u maloprodajnim objektima ili u nekom od odjeljenja u našoj centrali ili popunite upitnik koji se nalazi ovdje:

Pogledajte otvorene pozicije