FreeON autosjedalica ATLAS fix (0-36kg) 0,1,2,3 siva
FREEON

FreeON autosjedalica ATLAS fix (0-36kg) 0,1,2,3 siva

Šifra artikla: A060956
Šifra proizvođača: A060956
Autosjedalica Atlas primjerena je za djecu od 0 – 36 kg (grupa 0, I, II, III).Zbog svojih tehničkih karakteristika autosjedalica Atlas može se u potpunosti prilagoditi djetetovoj veličini i u svakom trenutku omogućiti udobnost i sigurnost u vožnji.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Autosjedalica Atlas primjerena je za djecu od 0 – 36 kg (grupa 0, I, II, III). Zbog svojih tehničkih karakteristika autosjedalica Atlas može se u potpunosti prilagoditi djetetovoj veličini i u svakom trenutku omogućiti udobnost i sigurnost u vožnji.

Isofix sustav pričvršćivanja u kombinaciji sa trećim sidrom (Top Tether) omogućava vrlo lako postavljanje autosjedalice u automobil. Posebnost ove autojedalice je rotacija u 360° što olakšava pričvršćivanje djeteta i okretanje samog sjedala u smjeru vožnje ili obrnuto ovisno o dobi djeteta.

Dijete od 0 – 18 kg može se voziti u suprotnom mjeru od smjera vožnje , a od 9 – 36 kg u smjeru vožnje. Naslon za glavu podesiv je sedam različitih visina, a nagib sjedala u 4 različita položaja. Sigurnosni pojas u 5 točaka i sistem pametnog pričvršćivanja brinu za sigurnost vašeg djeteta te se ne smiju uklanjati prilikom prelaska iz grupe I u grupu II ili III.

Karakteristike:

skupina 0+, I, II, III, (od 0 do 36 kg),
sjedalo omogućava rotaciju za 360 °,
naslon za glavu je podesiv u 7 različitih visina,
nagib leđa u 4 različita položaja,
sigurnosni pojas u 5 točaka,
testirano prema ECE R44 / 04 standardu.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Autosjedalice 9-36 kg
Brend FREEON
GODINE 0 mjeseci
POL UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi