Piatnik activity društvena igra
DEXY CO

Piatnik activity društvena igra

Šifra artikla: A015366
Šifra proizvođača: A015366
Activity je kombinacija kreativnih igrajućih elemenata. Pojmovi se opisuju crtanjem, pantomimom ili objašnjavanjem, a saigrači ih pogađaju. Pri crtanju ne smije se pričati ili gestikulirati. Crtež ne smije da sadrži slova ili brojeve. Kod objašnjavanja pojam se opisuje riječima. ne smije se koristiti naziv pojma, dio naziva ili izvedene riječi. Ukoliko se pojam dočarava pantomimom, opisivač ne smije da govori, proizvodi zvuke, koristi predmete ili da pokazuje na njih. smije da pokazuje svoje dijelove tijela. Pravilo je da igrač mora da opiše pojam koji odgovara boji polja na kojem se nalazi njihova figura. Broj polja za koji se figura pomjera odredjuje broj napoledjini karte. Pobedjuje ekipa čija figura prva stigne na cilj! Ova svijetska hit svijetska igra prodata je u preko 6 miliona primjeraka. Zaigraj je i ti sa svojim društvom! Uzrast: 10+ godina Materijal: karton, plastika Dimenzije pakovanja: 40 x 28 x 6 cm Broj učesnika: igra je namijenjena za 3 ili više igrača, maksimalno 16 Set sadrži: 330 kartica sa po 6 pojmova, tablu, peščani sat, 4 figure i uputstvo.
63,90 BAM
63,90 BAM
63,90 BAM
Ušteda: 0,01 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć
Activity je kombinacija kreativnih igrajućih elemenata. Pojmovi se opisuju crtanjem, pantomimom ili objašnjavanjem, a saigrači ih pogađaju.
Pri crtanju ne smije se pričati ili gestikulirati. Crtež ne smije da sadrži slova ili brojeve. Kod objašnjavanja pojam se opisuje riječima. ne smije se koristiti naziv pojma, dio naziva ili izvedene riječi. Ukoliko se pojam dočarava pantomimom, opisivač ne smije da govori, proizvodi zvuke, koristi predmete ili da pokazuje na njih. smije da pokazuje svoje dijelove tijela. Pravilo je da igrač mora da opiše pojam koji odgovara boji polja na kojem se nalazi njihova figura. Broj polja za koji se figura pomjera odredjuje broj napoledjini karte. Pobedjuje ekipa čija figura prva stigne na cilj!

Ova svijetska hit svijetska igra prodata je u preko 6 miliona primjeraka.
Zaigraj je i ti sa svojim društvom!

Uzrast: 10+ godina
Materijal: karton, plastika
Dimenzije pakovanja: 40 x 28 x 6 cm
Broj učesnika: igra je namijenjena za 3 ili više igrača, maksimalno 16
Set sadrži: 330 kartica sa po 6 pojmova, tablu, peščani sat, 4 figure i uputstvo.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Društvene igre
Brend DEXY CO
GODINE 10 mjeseci
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

63,90 BAM
63,90 BAM
63,90 BAM
Ušteda: 0,01 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1