Chicco trio sistem Trio Sprint
CHICCO JUVENILE

Chicco trio sistem Trio Sprint

Šifra artikla: A008056-BLACKNIGHT
Šifra proizvođača: A008056-BLACKNIGHT
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svijetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svijetu koji zadovoljava potrebe djece od rođenja do tri godine.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svijetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svijetu koji zadovoljava potrebe djece od rođenja do tri godine.Chicco trio sistem Sprint, sastoji se od kolica, nosiljke i autosjedalice. Idealan je za dijete od njegovog rođenja do 3 godine (15 kg). Naslon kolica se može podešavati u 4 pozicije. Pored toga, posjeduju rotirajuće drške (360⁰), kao i podesivi naslon za noge. Nosiljka se vrlo jednostavno kači na kolica i skida sa njih. Čvrsta drška na njima omogućuje lakše prenošenje. autosjedalica je pogodno za postavljanje u smjeru suprotonom od smjera vožnje. Pruža vrhunsku udobnost i bezbjednost novorođenim bebama. Pored toga, posjeduje tendu koja se može skinuti, i može se koristiti kao nosiljka za bebu ili njihalica kod kuće. Postava se može lako uklanjati i prati na 30 stepeni.Trio set: kolica + nosiljka + autosjedalicaUzrast: kolica 0M+, nosiljka 0M+, autosjedalica 0M+Način sklapanja kolica: preklopMaksimalna težina djeteta u kolicima: 15kgMaksimalna težina djeteta u auto sjedištu: 13 kgMaksimalna težina djeteta u nosiljci: 9 kgTežina kolica: 9 kgTežina nosiljke : 4,8 kg Težina autosjedalice : 3,2 kgDodatna oprema: / Dimenzije rasklopljenih kolica: 54 cm x 87 cm x 104 cm Dimenzije sklopljenih kolica : 32 cm x 39/46/95 cmDimenzije nosiljke : 45 cm x 89 cm x 65 cm Dimenzije autosjedalice : 67 cm x 45 cm x 56 cm Sigurnosni sistem: sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanjaTočkovi: prednji rotirajući točkovi, zadnji točkovi sa kočnicom Održavanje: Navlaka može da se skida i da se ručno pere u hladnoj vodi. Ram čistiti vlažnom krpom bez upotrebe jakih deterdženata Boja: crnaVidio:
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Duo i trio sistemi
BOJA CRNA
Brend CHICCO JUVENILE
GODINE 0 mjeseci
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi