Chicco kolica Liteway 3 Basic
CHICCO JUVENILE

Chicco kolica Liteway 3 Basic

Šifra artikla: A009552-RED BERRY
Šifra proizvođača: A009552-RED BERRY
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svijetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svijetu koji zadovoljava potrebe djece od rođenja do tri godine.
299,95 BAM
299,95 BAM
299,95 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svijetu. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svijetu koji zadovoljava potrebe djece od rođenja do tri godine.Chicco Liteway kolica pored divnog izgleda, odlikuju se izuzetnom funkcionalnošću. Predstavljaju praktičan i lagan uređaj, idealan je za one koji traže praktično i lako prenosivo rješenje. Ova kolica upotrijebljiva su od rođenja, bez žrtvovanja udobnosti za dijete. Čvrst, postavljen naslon za leđa, može se staviti u ležeći položaj samo jednom rukom i podešavati u 5 različitih pozicija da bi se dobila maksimalna udobnost.Naslon za noge se podešava u 2 položaja kako bi se obezbijedio pravilan položaj djeteta.Uzrast: 0M+Način sklapanja kolica: kišobranBoja: crvenaMaksimalna težina djeteta: 22 kgTežina kolica: 7,1 kgDimenzije sklopljenih kolica: 32,5 x 50 x 85 cmDimenzije rasklopljenih kolica: 102 x 81 x 50 cmSigurnosni sistem: sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanjaTočkovi: Prednji točkovi rotirajući, zadnji sa kočnicama.Održavanje:Navlaka može da se skida, navlaku i ram brisati vlažnom krpom bez upotrebe jakih deterdženata
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Kišobran kolica
BOJA ROZE
Brend CHICCO JUVENILE
GODINE 0 mjeseci
POL ŽENSKI
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

299,95 BAM
299,95 BAM
299,95 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1