Maclaren kolica Quest
Maclaren kolica Quest
Maclaren kolica Quest
Maclaren kolica Quest
MACLAREN

Maclaren kolica Quest

Šifra artikla: A004593-DENINDIGO1
Šifra proizvođača: A004593-DENINDIGO1
Sve je počelo davne 1965. godine kada je Oven Maclaren dizajnirao i patentirao svoj prototip kolica poznat kao B-01. Prepoznatljivi aluminijumski ram i plavo bele štrafte oslonac su stila koji je popularan i moderan čak i danas. Revolucionarno lagana sa kišobran sklapanjem, Maclaren kolica od tada su važan i bezvremenski prototip za cijelu industriju. Današnja Maclaren kolica su nasljednici, legendarnog B-01 modela, i nastavljaju da premašuju standarde u pogledu karakteristika bezbjednosti i inovativnog stila.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Sve je počelo davne 1965. godine kada je Oven Maclaren dizajnirao i patentirao svoj prototip kolica poznat kao B-01. Prepoznatljivi aluminijumski ram i plavo bele štrafte oslonac su stila koji je popularan i moderan čak i danas. Revolucionarno lagana sa kišobran sklapanjem, Maclaren kolica od tada su važan i bezvremenski prototip za cijelu industriju. Današnja Maclaren kolica su nasljednici, legendarnog B-01 modela, i nastavljaju da premašuju standarde u pogledu karakteristika bezbjednosti i inovativnog stila. Set: Ako je set sta sadrži (kod duo i trio sistema) Uzrast: 0M+ Način sklapanja kolica: kišobranMaksimalna težina djeteta: 25kgTežina kolica: 5,5 kg Dodatna oprema: Dimenzije sklopljenih kolica: 105x23x27 cm Dimenzije rasklopljenih kolica: 100x47x107 cm Sigurnosni sistem: sigurnosni sistem sa 5 tačaka vezivanjaTočkovi: Prednji rotirajući točkovi, zadnji točkovi sa kočnicom Održavanje: Navlaka može da se skida i da se pere u mašini, ram brisati vlažnom krpom bez upotrebe jakih deterdženataBoja: teksasVidio: https://www.youtube.com/watch?v=vEIpCv-qx1I
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Kišobran kolica
BOJA TEGET
Brend MACLAREN
GODINE 0 mjeseci
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi