Kolica OHLALA 3, Grey Mist
CHICCO JUVENILE

Kolica OHLALA 3, Grey Mist

Šifra artikla: A050500
Šifra proizvođača: A050500
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Kolica Ohlala 3 su lagana i kompaktna od svega 4,2 kg. Idealna su za putovanja, prenošenje i šetnje. Više položaja nagiba naslona i naslona za noge ih čini veoma udobnim za vaše mališane. Oprema: dodatni jastuci za udobnost, prečka, zaštita od kiše, kompaktna ručka.Uzrast: 0M+Način sklapanja: preklopMaksimalna težina djeteta: 15 kg.Velika tenda UPF50+.
Dimenzije rasklopljenih kolica: 47 x 81 x 101 cm.Dimenzije sklopljenih kolica: 47 x 30 x 72 cm.Sigurnosni sistem: sigurnosni pojas sa 5 točaka vezivanja.Točkovi:Prednji točkovi rotirajući, zadnji sa kočnicama.Održavanje: Navlaka može da se skida i da se ručno pere u hladnoj vodi. Ram čistiti vlažnom krpom bez upotrebe jakih deterdženata.Čvrst, postavljen naslon za leđa, može se staviti u ležeći položaj samo jednom rukom i podešavati u 5 različitih pozicija da bi se dobila maksimalna udobnost.ručka.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Osnovni modeli kolica
Brend CHICCO JUVENILE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi