Nip PP fl. Family Unisex 250ml kauč. cucla 0-6m
Nip PP fl. Family Unisex 250ml kauč. cucla 0-6m
Nip PP fl. Family Unisex 250ml kauč. cucla 0-6m
Nip PP fl. Family Unisex 250ml kauč. cucla 0-6m
NIP

Nip PP fl. Family Unisex 250ml kauč. cucla 0-6m

Šifra artikla: A022319
Šifra proizvođača: A022319
Nip je njemački brend sa tradicijom dugom 80 godina. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Njemačkoj sa idejom da se mamama i bebama pruže samo najkvalitetniji proizvodi. Nip plastična flašica sa uskim grlom zapremine je 250ml i dolazi sa kaučuk cuclom koja je namijenjena za korištenje od samog rođenja djeteta (0m+). Bez Bisfenola A.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Nip je njemački brend sa tradicijom dugom 80 godina. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Njemačkoj sa idejom da se mamama i bebama pruže samo najkvalitetniji proizvodi. Nip plastična flašica sa uskim grlom zapremine je 250ml i dolazi sa kaučuk cuclom koja je namijenjena za korištenje od samog rođenja djeteta (0m+). Bez Bisfenola A.Nip PP flašica je napravljena od visokokvalitetne polipropilenske providne plastike. Flašica je lagana i nelomiva. Flašica je zanimljivog dezena i nježnih boja, pogodna i za dječake i za djevojčice. Cucla koja dolazi uz flašicu je od kaučuka i nosi oznaku 1M što znači da je namijenjena za mlijeko i da se može koristiti od rođenja djeteta do navršenih 6 mjeseci (0-6m).Materijal: PPMilitraža: 250mlMaterijal cucle: kaučukVidio:Sterilizacija:
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Plastične flašice
BOJA ZELENA
Brend NIP
GODINE 0 mjeseci
MATERIJAL KAUČUK
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi