Avent Natural plastična flašica 1m+ 260ml 6397
AVENT

Avent Natural plastična flašica 1m+ 260ml 6397

Šifra artikla: A001245
Šifra proizvođača: A001245
Avent je simbol za proizvode premium kvaliteta za Vašu bebu. Plastična flašica Natural militraže 260ml idealna je za korištenje nakon prvog mjeseca života. Njeno široko grlo i cucla dizajnirana u obliku dojke zajedno sa dvostrukim ventilom protiv grčeva omogućavaju najprijatniji mogući osjećaj prilikom hranjenja. Bez Bisfenola A.
  • NSZ
  • 200-299ML(GR)
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Avent je simbol za proizvode premium kvaliteta za Vašu bebu. Plastična flašica Natural militraže 260ml idealna je za korištenje nakon prvog mjeseca života. Njeno široko grlo i cucla dizajnirana u obliku dojke zajedno sa dvostrukim ventilom protiv grčeva omogućavaju najprijatniji mogući osjećaj prilikom hranjenja. Bez Bisfenola A.Cucla sa jedinstvenim laticama koje oponašaju izgled majčine dojke. Inovativni dizajn sa dvostrukim ventilom sprečava da se beba naguta vazduha i tako smanjuje pojavu grčeva. Ergonomski oblik. Može se kombinovati sa svim Avent proizvodima, osim sa proizvodima iz linije Classic. Materijal: PPMilitraža: 260mlMaterijal cucle: silikonVidio:Sterilizacija: u mikrovalnom ili električnom sterilizatoru
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Plastične flašice
BOJA BIJELA
Brend AVENT
GODINE 1 mesec
MATERIJAL SILIKON
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi