Tega baby kupko anatomski Aqua
TEGA

Tega baby kupko anatomski Aqua

Šifra artikla: A024294-PLAVA
Šifra proizvođača: A024294-PLAVA
Tega Baby je poljski brend kvalitetnih plastičnih i tekstilnih proizvoda za bebe i djecu. Njihovi proizvodi su bezbjedni, funkcionalni, inovativni i prilagođeni potrebama najmlađih. Aqua je linija proizvoda za djecu sa transparentnim bojama. Svi proizvodi u ovoj liniji su brendirani sa slikom ribe, a grafike se odnose na vodeni svijet. Kupko je napravljen od plastike i služi kao podloga pri kupanju bebe.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Tega Baby je poljski brend kvalitetnih plastičnih i tekstilnih proizvoda za bebe i djecu. Njihovi proizvodi su bezbjedni, funkcionalni, inovativni i prilagođeni potrebama najmlađih.Aqua je linija proizvoda za djecu sa transparentnim bojama. Svi proizvodi u ovoj liniji su brendirani sa slikom ribe, a grafike se odnose na vodeni svijet. Kada postavite podlogu u kadicu i bebu na nju, ruke će vam ostati slobodne da se bolje posvetite svom djetetu. Smanjuje se opasnost od slučajnog isklizavanja bebe iz ruku zbog sapunice. Prijateljskim okruženjem ohrabrujemo našu djecu i pomažemo im da prihvate i zavole rituale povezane sa kupanjem i higijenom.Dimenzije: 51 x 22 x 22 cmMaterijal: plastikaBoja: plavaBez Bisfenola A
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Podmetači i podloge za kadu
BOJA PLAVA
Brend TEGA
GODINE 0 mjeseci
MATERIJAL PLASTIKA
POL MUŠKI
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi