Nip cucla Funny Animals, silikon 5 -18m, 2kom
NIP

Nip cucla Funny Animals, silikon 5 -18m, 2kom

Šifra artikla: A008295
Šifra proizvođača: A008295
Nip je njemački brend sa tradicijom dugom 80 godina. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Njemačkoj sa idejom da se mamama i bebama pruže samo najkvalitetniji proizvodi. cucla je od silikona, za uzrast 5-18 mjeseci. Anatomski oblik omogućava pravilan položaj desni. Plastičan dio cucle sprečava iritaciju oko bebine brade. Velike ventilacione rupe na plastičnom dijelu cucle štite osjetljivu bebinu kožu. Bez Bisfenola A.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
MAM je austrijski brend čija je misija da roditeljima obezbijedi najkvalitetnije proizvode za bebe uz konstantan razvoj proizvoda i kontinuirano istraživanje i saradnju sa medicinskim radnicima i dizajnerima. cucla je od silikona, za uzrast 2-6 mjeseci. Ortodonska cucla sa širokim otvorima sprečava iriticiju bebine kože. Bez Bisfenola A.cucle su pakovane u sterilnoj kutiji. Ova kutija omogućava sterilizaciju, u 3 koraka za 3 minuta:1. Napuniti kutiju vodom, do naznačenog nivoa2. Staviti cuclu u kutiju3. Zatvoriti kutiju, i ubaciti u mikrovalnu rernu 3 minuta, na 750-1000 WattMaterijal: silikonUzrast: 2-6mBroj komada u pakovanju: 2komVidio: Sterilizacija: samosterilizacija ili u mikrovalnom ili električnom sterilizatoru
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Silikon
BOJA ŠARENA
Brend NIP
GODINE 5 mjeseci
MATERIJAL SILIKON
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi