Chicco zvečka vesela Bubamara
CHICCO TOYS

Chicco zvečka vesela Bubamara

Šifra artikla: A016455
Šifra proizvođača: A016455
DA IGRA NE PRESTANE - KOMPLETNA PONUDA

Kupi 2 igračke, ostvari 50% popusta na jeftiniju!

ILI 

Kupi 3 igračke, najjeftinija 0.05 km!

Akcija traje od 10.04. do 10.05.2024. I odnosi se na kompletan asortiman igračaka osim na proizvode koji sa na nekoj drugoj akciji. Važi u svim Aksa prodavnicam i internet prodavnici

Chicco zvečka vesela Bubamara pruža zvukove koji će pomoći bebi da razvije svoje ručne i vizuelne sposobnosti. Ona pomaže bebi da razvija svoje vizuelne sposobnosti zahvaljujući kontrastu njenih boja: crvena boja koja stvara snažan kontrast sa bijelom, što je idealno za razvojbebinih vizuelnih sposobnosti. također, nudi široku paletu ručnih aktivnosti: bubamara zabavlja bebu trepćućim svjetlima koja se aktiviraju zahvaljujući senzoru pokreta. Napravljen je od plastičnog materijala.
15,90 BAM
15,90 BAM
15,90 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć
Chicco zvečka vesela Bubamara pruža zvukove koji će pomoći bebi da razvije svoje ručne i vizuelne sposobnosti.Ona pomaže bebi da razvija svoje vizuelne sposobnosti zahvaljujući kontrastu njenih boja: crvena boja koja stvara snažan kontrast sa bijelom, što je idealno za razvojbebinih vizuelnih sposobnosti.također, nudi široku paletu ručnih aktivnosti: bubamara zabavlja bebu trepćućim svjetlima koja se aktiviraju zahvaljujući senzoru pokreta.Napravljen je od plastičnog materijala.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Zvečke
Brend CHICCO TOYS
GODINE 3 mjeseci
MATERIJAL PLASTIKA
POL UNISEX
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

15,90 BAM
15,90 BAM
15,90 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1