Motorola audio baby alarm MBP11
Motorola audio baby alarm MBP11
Motorola audio baby alarm MBP11
Motorola audio baby alarm MBP11
MOTOROLA

Motorola audio baby alarm MBP11

Šifra artikla: A007984
Šifra proizvođača: A007984
Motorola je svjetski poznat brend koji se trudi da svojim proizvodima zadovolji i najzahtjevnije potrebe potrošača. Svojim kvalitetom, dizajnom i naprednim karakteristikama, Motorola alarmi ispunjavaju sva očekivanja roditelja. MBP11 je digitalni audio baby alarm. Zahvaljujući DECT tehnologiji komunikacija digitalnog signala je sigurna, tako da drugi ne mogu da je prisluškuju. Pet LED dioda na baby monitoru ukazuje na nivo zvučne aktivnosti u sobi, omogućavajući vam da budete informisani o tome šta se dešava u bebinoj sobi.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Motorola je svjetski poznat brend koji se trudi da svojim proizvodima zadovolji i najzahtjevnije potrebe potrošača. Svojim kvalitetom, dizajnom i naprednim karakteristikama, Motorola alarmi ispunjavaju sva očekivanja roditelja.
MBP11 je digitalni audio baby alarm. Zahvaljujući DECT tehnologiji komunikacija digitalnog signala je sigurna, tako da drugi ne mogu da je prisluškuju. Bežični elektronski uređaji u vašoj kući ne utiču na komunikaciju roditeljske i baby jedinice. Pet LED dioda na baby monitoru ukazuje na nivo zvučne aktivnosti u sobi, omogućavajući vam da budete informisani o tome šta se dešava u bebinoj sobi. Bežični domet MBP 11 omogućava povezivanje sa do 300 m na otvorenom. Domet u zatvorenom prostoru sa preprekama je do 50 m. Debijeli armirani zidovi mogu da utiču na smanjenje dometa. Ukoliko izađete iz dometa odašiljača, oglasiće se alarm. Bateriju je potrebno formirati tako što se prije prve upotrebe puni 16 sati, zatim skroz isprazni i ponovo napuni do kraja.
U pakovanju se dobijaju:
- Roditeljska jedinica
- baby jedinica
- Punjive baterije za roditeljsku jedinicu
- Punjač za roditeljsku jedinicu
- Punjač za baby jedinicu.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Alarmi za bebe
BOJA BIJELA
Brend MOTOROLA
GODINE 0 mjeseci
MEHANIZAM NA BATERIJE
POL UNISEX
UZRAST BEBE
VRSTA AUDIO

Slični proizvodi