Motorola vidio baby alarm MBP667
MOTOROLA

Motorola vidio baby alarm MBP667

Šifra artikla: A007987
Šifra proizvođača: A007987
Motorola je svjetski poznat brend koji se trudi da svojim proizvodima zadovolji i najzahtjevnije potrebe potrošača. Svojim kvalitetom, dizajnom i naprednim karakteristikama, Motorola alarmi ispunjavaju sva očekivanja roditelja. MBP667 je video baby alarm koji vam omogućava da nadgledate svoju bebu i na pametnim uređajima. Kompatibilan je sa pametnim telefonima, tabletima i računarima. Omogućena je dvosmjerna komunikacija, a digitalni zoom i noćni režim pružaju savršen pogled na dijete i preko dana i noću.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Motorola je svjetski poznat brend koji se trudi da svojim proizvodima zadovolji i najzahtjevnije potrebe potrošača. Svojim kvalitetom, dizajnom i naprednim karakteristikama, Motorola alarmi ispunjavaju sva očekivanja roditelja.
MBP667 je video baby alarm koji vam omogućava da nadgledate svoju bebu i na pametnim uređajima. Kompatibilan je sa pametnim telefonima, tabletima i računarima. Omogućena je dvosmjerna komunikacija, a digitalni zoom i noćni režim pružaju savršen pogled na dijete i preko dana i noću. baby alarm pruža opcije snimanja djeteta ili puštanja uspavanki, a Osjetljivi mikrofon detektuje i najtiše zvuke. Bežični domet MBP667 omogućava povezivanje sa do 300 m na otvorenom. Domet u zatvorenom prostoru sa preprekama je do 50 m. Debijeli armirani zidovi i drugi elijektrčni uređaji mogu da utiču na smanjenje dometa. Bateriju je potrebno formirati tako što se prije prve upotrebe puni 16 sati, zatim skroz isprazni i ponovo napuni do kraja.
U pakovanju se dobijaju:
• 1 roditeljska jedinica
• 1 baby jedinica (kamera)
• 1 Ni-MH baterija na punjenje za roditeljsku jedinicu
• 1 poklopac za bateriju za roditeljsku jedinicu
• 1 adapter za punjenje za roditeljsku jedinicu
• 1 adapter za punjenje za baby jedinicu
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Alarmi za bebe
BOJA BIJELA
Brend MOTOROLA
GODINE 0 mjeseci
MATERIJAL PLASTIKA
POL UNISEX
UZRAST BEBE
VRSTA VIDEO

Slični proizvodi