Hodalice i njihalice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Brend
GODINE
POL
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
8 proizvoda
Pročitajte

Hodalice za bebe su važna oprema za mnoge roditelje, ali postoje različita mišljenja o njihovoj upotrebi. Guralice su namijenjene bebama koje su već sposobne da sjede samostalno i mogu da se podupru nogama. Glavni cilj hodalica je da bebe mogu samostalno da se kreću i istražuju okolinu, dok još nisu u mogućnosti da hodaju same.

Postoje različite vrste hodalica za bebe, a najpopularnije hodalice su:

Stacionarne hodalice su najpopularnije i predviđene da budu na jednom mjestu. Prenosive hodalice za bebe možete nostiti sa sobom, a preklopne hodalice su napravljene za lako odlaganje i putovanje.

Kada kupujete hodalice za bebe, postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir. Najpre, hodalica mora da odgovara veličini i uzrastu bebe. Hodalice se preporučuju za bebe od šest mjeseci i starije, ali treba provjeriti težinu i visinu bebe kako biste bili sigurni da je hodalica dobra za bebu.

Takođe, obratite pažnju na sigurnost hodalice. Hodalice treba da imaju sigurnosne pojaseve, moraju da budu stabilne i otporne na klizanje, jer ćete time izbeći rizik od prevrtanja. 

Osim toga, udobnost vaše bebe je važna. Hodalice moraju imati udobna sjedišta koja neće da izazovu iritaciju kože bebe. Takođe, vodite računa o visini i obliku ručke za hodanje.

Hodalice za bebe su odlične za razvoj motoričkih sposobnosti, a ujedno i zabavan način da bebe istražuju okolinu. Važno je izabrati kvalitetnu i udobnu hodalicu za bebu. Kod nas možete naći razne modele najkvalitetnijih hodalica za bebe, vjerujemo da ćete naći hodalicu po vašem ukusu.