FreeON Stolica za hranjenje drvena Lunch siva
FREEON

FreeON Stolica za hranjenje drvena Lunch siva

Šifra artikla: A060979
Šifra proizvođača: A060979
Hranilica je izrađena od kvalitetnog bukovog drveta, a produžene potporne noge čine je izuzetno stabilnom. Visina sjedala i polica može se prilagoditi visini svakog blagovaonskog stola ili veličini djeteta. Hranilica je udobna za dijete i praktična za roditelje. Uz sigurnosni pojas u 3 točke i drveni štitnik koji se može skinuti, hranilica je u potpunosti sigurna, bez obzira na starost djeteta. Hranilica se može koristiti od navršenih 6 mjeseci djeteta do maksimalno 50 kilograma.
248,00 BAM
248,00 BAM
248,00 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć
FreeON drvena hranilica Lunch je „vječiti“ klasik, ali s daškom modernih trendova i elegancije. Njegov osmišljen dizajn omogućuje jednostavno korištenje i praktičnost, te će svaku blagovaonicu učiniti još elegantnijom.

Hranilica je izrađena od kvalitetnog bukovog drveta, a produžene potporne noge čine je izuzetno stabilnom. Visina sjedala i polica može se prilagoditi visini svakog blagovaonskog stola ili veličini djeteta. Hranilica je udobna za dijete i praktična za roditelje. Uz sigurnosni pojas u 3 točke i drveni štitnik koji se može skinuti, hranilica je u potpunosti sigurna, bez obzira na starost djeteta. Hranilica se može koristiti od navršenih 6 mjeseci djeteta do maksimalno 50 kilograma. Iako je hranilica teška samo 6 kilograma, proizvedena je od kvalitetnog drva. Hranilica je stabilna i omogućuje siguran boravak u njoj.

• Hranilica je funkcionalna i jednostavna za korištenje. Visina sjedišta i oslonca za noge se može skinuti u jednom potezu. Drveni štitnik se isto može skinuti. Čišćenje hranilice je brzo, a dovoljna je samo vlažna krpa ili maramica.

• Zbog tamnije boje, hranilica je jedinstvena, odvažna i elegantna.



Karakteristika Vrijednost
Kategorija Hranilice
Brend FREEON
GODINE 6 mjeseci
POL UNISEX

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Hranilice A060978
Drvena hranilica Moon je odličan izbor kada želite kupiti stolicu koja će rasti sa vaši...
258,00 BAM
Kupi
Sačuvano u omiljne
Hranilice A060974
Elegantna, udobna i korisna hranilica koja raste s vašim djetetom. Izrađena je od visok...
268,00 BAM
Kupi
Sačuvano u omiljne
Hranilice A060973
Minimalistička, moderna i funkcionalna hranilica sa podesivim naslonom, sigurnosnim poj...
318,00 BAM
Kupi
248,00 BAM
248,00 BAM
248,00 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1