Chicco električna pumpica za izmlazanje mlijeka
CHICCO CFL

Chicco električna pumpica za izmlazanje mlijeka

Šifra artikla: A009446
Šifra proizvođača: A009446
Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Chicco električna pumpica za izmlazanje mlijeka omogućava majkama da svoje dragocjeno mlijeko izmlazaju na lak i jednostavan način.. Proces izmlazanja je udoban i prirodan zahvaljujući mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja je obložena silikonskom membranom i odgovarajuća je za grudi svih veličina.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Chicco električna pumpica za izmlazanje mlijeka omogućava majkama da svoje dragocjeno mlijeko izmlazaju na lak i jednostavan način. Proces izmlazanja je udoban i prirodan zahvaljujući mekanoj silikonskoj čašici pumpice koja je obložena silikonskom membranom i odgovarajuća je za grudi svih veličina. Prednost pumpice je što Vam omogućava lako kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu. Pumpica je kompaktna i ne zauzima puno prostora, pa je samim tim laka za transportovanje i skladištenje kada nije u upotrebi. Lako se pere i održava. Pumpica je kompatibilna sa svim Chicco NaturalFeeling flašicama. Pritiskanjem dugmeta i korištenjem ventila za podešavanje protoka možete odabrati nivo koji najbolje odgovara vašim potrebama. Automatski se čuva nivo koji ste podesili prilikom poslijednjeg korištenja i memoriše se za sljedeću upotrebu.

dvije opcije punjenja uređaja: alkalne baterije 1.5 V (nisu uključene u pakovanje) ili adapter za napajanje
U pakovanju se, pored električne pumpice, dobijaju i PP flašica od 150ml, silikonska cucla, adapter za punjenje i praktičan neseser namijenjen čuvanju pumpice.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Pumpice za izmlazavanje
BOJA BIJELA
Brend CHICCO CFL
GODINE 18 godina
MATERIJAL PLASTIKA
MEHANIZAM ELEKTRICNO
POL ŽENSKI
UZRAST BEBE

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Chicco pumpica za izml...
16,10 BAM
Kupi
Sačuvano u omiljne
Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Chicco je italijanski ...
75,00 BAM
Kupi