Aksa klub - osnovni program

Dragi roditelji, bake, deke, tetke, ujaci i ostali postanite i vi član Aksa kluba!

Iskoristite pogodnosti koje smo posebno za Vas i Vaše mališane pripremili u Aksa dečijim prodavnicama.

Aksa kartica-kupovine spoji popusti su tvoji!

 

Pogodnosti

Aksa kartica namenjena je svima koji žele da ostvare pogodnosti koje nudi Aksa i njeni partneri. Prilikom svake kupovine potrebno je dati karticu na uvid na kasi, nezavisno od načina plaćanja (gotovina, kartica, ček, Aksa kartica).

Proveru vaših kupovina možete izvršiti putem sajta ovde gde možete dobiti i više informacija o aktuelnim pogodnostima.

 

•Popust na kasi - Ukoliko Vaše kupovine pređu odgovarajući iznos (koji je definisan skalom popusta) stičete pravo na popust koji ćete moći da koristite prilikom svake kupovine u narednih godinu dana.

 

 

 

  • Pogledajte i primere na kraju teksta
  • Pravo na popust imate već sledećeg dana.
  • Obračunski period u trajanju od jedne godine nije vezan za kalendarsku godinu već počinje datumom Vaše prve kupovine.
  • Pristupanjem u AKSA Klub svaka Vaša kupovina se evidentira na kartici i zbirno utiče na visinu popusta kao i na Nivo koji ostvarujete (srebrni, bronzani, zlatni, platinum). Evidencija kupovina na karticu se ne može vršiti naknadno, već isključivo u trenutku obavljanja kupovine.
  • Popust prilikom kupovine se ostvaruje na sve artikle pa i na one koji su već na akciji ili sniženju. Dakle, svakom kupovinom možete dostići viši Nivo i ostvariti veći popust.
  • Nakon isteka jedne obračunske godine ostvarujete pravo na popust na osnovu svih kupovina u prethodinih 364 ili 365 dana (prestupne godine). Tokom obračunske godine u zavisnosti od iznosa kupovina možete prelaziti u više Nivoe i na taj način ostvariti veće popuste. Takođe, ukoliko iznos ostvarenih kupovina bude manji, možete se vratiti na niži Nivo. Svaki put kada pređete na viši ili niži Nivo dobićete obaveštenje. Kartica važi 3 godine.

 

 

•Plaćanje Aksa karticom - U svim Aksa prodavnicama možete po želji da uplatite bilo koji iznos novca na Aksa karticu. Finansijska sredstva koja imate na kartici možete koristiti za plaćanje u svim Aksa prodavnicama uključujući i online. Spisak Aksa prodavnica pogledajte na www.aksa.rs/radnje

•Gift kartica - Ako ste neodlučni prilikom kupovine poklona, u svim Aksa prodavnicama uključujući i online možete kupiti Gift karticu i uplatiti željeni iznos od 500 do 50.000 dinara. Vlasnik Gift kartice u svakom trenutku prijavom može postati član Aksa kluba i koristiti sve pogodnosti koje iz toga proizilaze.

  • - Kao član Aksa kluba prvi ćete saznati novosti iz Akse i dobiti informacije o akcijama i sniženjima.
    Popust na drvene krevece, auto-sedišta i kolica - Članovi Aksa kluba imaju pravo na popust od 5% pri kupovini drvenih krevetaca, auto-sedišta i kolica koji već nisu na nekoj drugoj akciji.

Novi Aksa loyalty program će Vam omogućiti i druge benefite o kojima ćemo Vas redovno obaveštavati. 

Detaljna pravila loyalty programa potražite na strani Opšti uslovi.