Notice: Undefined variable: PAGE in /var/www/vhosts/aksabih_ba/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/aksabih_ba/nb-public/themes/nbshop5_aksa/article_grid_listing.php on line 9

16.
Aug
2023
Katalozi u Aksi
21.
Jun
2023
Razvoj bebe i djeteta

Spanać spada među najzdravije namjernice i znatno utiče na zdravlje bebe. Bogat je vitamina i mineralima, kao što su gvožđe, kalcijum i vitamin C. Spanać sadrži vlakna, te je idealna namjernica ako beba ima problem sa zatvorom. Spanać je povrće koje se preporučuje i odraslim osobama. Zašto je spanać dobar za bebe i kada ga treba uvesti u ishranu otkrijte u nastavku teksta.

20.
Jun
2023
Zdrava beba, zdravo dijete

Hipertonus kod bebe javlja se i raznih razloga. Odmah na početku ističemo da hipertonus može biti veoma ozbiljno stanje, ali se uz odgovarajuće terapije može riješiti.

20.
Jun
2023
Zdrava beba, zdravo dijete

Bez obzira na to što kolostrum nije zrelo majčino mlijeko, veoma je važan. Zbog njegovo sastava, kolostrum je izuzetno bitan u prvim danima novorođenčeta. Doprinosi rastu, razvoju, utiče na imuni sistem i štiti bebu od raznih bolesti.

27.
Apr
2023
Razvoj bebe i djeteta

Beba se intenzivno razvija i raste. Pojasnićemo neke od najvažnijih stvari ove faze, kao što su rast i razvoj, ishrana, motoričke sposobnosti, govor i vježbe za bebe.

27.
Apr
2023
Sretna trudnica

Mnoge buduće mame imaju neprijatnosti kada primijete gorušicu. To se posebno odnosi na period trudnoće, jer su zabrinute za svoju bebu i zdravlje. Nema razloga za brigu, u ovom tekstu ćemo vam objasniti sve što se tiče gorušice.

27.
Apr
2023
Sretna trudnica

Izostanak menstruacije može da bude jedan od prvih naznaka trudnoće. Kašnjenje menstruacije često dovodi do konfuzije i brige. Poznato je da 1. nedelja trudnoće znači da još niste trudni, zbog čega su mnoge žene zbunjene. Kako biste bolje razumijeli da li je menstrucija u trudnoći moguća, odgovori na sva pitanja koja vas zanimaju su u nastavku. 
 

27.
Apr
2023
Sretna trudnica

Vaginalni sekret ima ulogu da održava zdravlje vagine i reproduktivni sistem. Međutim, tokom trudnoće može biti drugačiji, te promeniti miris, boju i strukturu. U ovom tekstu ćemo pojasniti  kako treba da izgleda sekret u trudnoći, kojih boja može da bude i kada treba da se obratite ljekaru.

27.
Apr
2023
Sretna trudnica

Trudnoća umije da bude stresna. Buduće mame susreću se s brojnim pitanjima, a jedno od njih je CTG pregled. U tekstu ćemo objasniti šta je i zbog čega je važan.

27.
Apr
2023
Razvoj bebe i djeteta

Beba od 13 mjeseci nastavlja da se razvija brzo. Svi aspekti razvijaju se ravnomijerno, kao što je govor, motoričke sposobnosti, hodanje itd. Objasnićemo na koje stvari treba da obratite pažnju u ovom periodu.

27.
Apr
2023
Razvoj bebe i djeteta

Beba od 15 mjeseci uče i otkrivaju nove stvari svakodnevno. Mi ćemo se fokusirati na tri najvažnije stvari, to su razvoj, govor i hodanje. Tu je i nekoliko savijeta za roditelje kako da podstaknu njihov razvoj.

27.
Apr
2023
Zdrava beba, zdravo dijete

Urtikarija je alergija koja se javlja na koži. Javlja se na koži djece i beba, te često umije da zabrine roditelje. Međutim, nema razloga za paniku. U tekstu ćemo objasniti sve što treba da znate u vezi sa urtikarijom.