Čizme

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Specijalne ponude
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Čizme za djecu su odlična obuća za prohladne dane, jer štite dječja stopala od vremenskih uslova. Postoje različite vrste čizama za djecu, a razlikuju se po materijalu, dizajnu i namjeni. Neke od najpopularnijih čizama za djecu su:

Gumene čizme za djecu - idealne za kišne dane, igranje u bari i blatu. Mogu se naći u različitim bojama i dezenima, a najveća prednost je što se lako održavaju.
Zimske čizme - zimske čizme za djecu su predivđene za hladne dane i snijeg. Napravljene su  od vodootpornog materijala, imaju toplu postavu i neklizajući đon. Prilikom kupovine obratite pažnju na veličinu, jer imajte na umu deblje čarape koje djeca nose zimi. 
Planinarske čizme za djecu - ako sa svojom djecom često provodite vrijeme na otvorenom i praktikujete razne aktivnosti poput planinarenja, kampovanja ili šetnje, ona su ove čizme pun pogodak. Imaju čvrst đon, koji pruža zaštitu stopalima i prstima.
Čizme za snijeg - čizme za snijeg su slične zimskim čizmama, ali imaju visoku petu, time se spriječava da prodre u čizmu. Idealne su za snijeg, ali i led.

Prilikom kupovine čizama za djecu, roditelji bi trebalo da obratr pažnju na nekoliko važnih faktora. 

Najprije, veličina je ključna - čizme trebaju biti dovoljno velike da se omogući nošenje debljih čarapa, ali ne prevelike da ne bi došlo do trljanja ili klizanja stopala. Treba obratiti pažnju i na materijal - gumene čizme su vodootporne, dok su zimske čizme izrađene od toplih materijala. 

Roditelji bi trebalo da kupuju djječije čizme s neklizajućim đonom, time će znatno smanjiti mogućnost od padova. Dizajn deci može biti zanimljiv, ali najprije gledajte funkcionalnost čizme za djecu u odnosu na njihove želje. 

Uz odgovarajuću njjegu i veličinu, dječije čizme mogu da budu dugotrajna investicija, jer štite dječija stopala od nepovoljnih vremenskih uslova, pružajući udobnost i sigurnost tokom aktivnosti na otvorenom.

U našim radnjama ili putem online prodavnice možete kupiti najkvalitetnije modele čizama. Dječije čizme su veoma važan komad obuće koji će vam znatno pomoći tokom zime i hladnijeg perioda.