Fisher Price seka sveznalica
FISHER PRICE

Fisher Price seka sveznalica

Šifra artikla: A017205
Šifra proizvođača: A017205
DA IGRA NE PRESTANE - KOMPLETNA PONUDA

Kupi 2 igračke, ostvari 50% popusta na jeftiniju!

ILI 

Kupi 3 igračke, najjeftinija 0.05 km!

Akcija traje od 10.04. do 10.05.2024. I odnosi se na kompletan asortiman igračaka osim na proizvode koji sa na nekoj drugoj akciji. Važi u svim Aksa prodavnicam i internet prodavnici

Nova seka sveznalica dolazi sa pametnom tehnologijom u tri nivoa: Nivo 1-Beba može da pritisne ruke,noge,srce,nos i uši seke i da čuje prve riječi,boje,slova i dijelove tijela. Nivo 2-Zabavne faze podstiču bebu da broji,pronađe boje i identifikuje dijelove tijela. Nivo 3 - Igra pretvaranja,gdje kuca podstiče bebu na maštovitu igru kroz koju proširuje vokabular; 75+pjesmica; 100 novih riječi

  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć

Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza. Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi – dijelovi tijela, boje, oblici i još puno toga! Psićevo srce treperi u ritmu s pjesmicama i u puno boja. Kako se svako dijete razvija svojim vlastitim ritmom, i ovaj Psić ima tehnologiju Razine znanja koja omogućava odabir pjesmica, zvukova i fraza koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi vašeg djeteta.
 
Razina 1 – Istraživanje
Beba može pritisnuti psićeve ruke, šapicu, srce ili uho kako bi čula više od 100 prvih riječi; boje, slova, dijelove tijela i puno više toga!
 
Razina 2 – Poticanje
Maleni se nagrađuju zabavnim frazama kako bi se potaknuli da nastave brojati, pronalaziti boje i prepoznavati dijelove tijela.
 
Razina 3 – Pretvaranje
Psić je spreman za igru pretvaranja uz pjesmice i fraze kojima se dijete uključuje u zabavnu i maštovitu igru i pritom širi svoj rječnik. 
Karakteristike
• 75+ pjesmica, zvukova i fraza
• Podučava više od 100 prvih riječi – dijelovi tijela, oblici, brojanje, slova i puno više!
• 3 Razine znanja – raste zajedno s vašim djetetom
• Pritisnite i držite Psićevo srce kako biste čuli sve pjesme!
 

Karakteristika Vrijednost
Kategorija Edukativne igračke za najmlađe
Brend FISHER PRICE
GODINE 6 mjeseci
POL ŽENSKI
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi