Play land bezbjednost edukativna igra
DEXY CO

Play land bezbjednost edukativna igra

Šifra artikla: A015884
Šifra proizvođača: A015884
Edukativna igra bezbjednoST ima za cilj da na zanimljiv način kroz igru nauči svako dijete osnovnim pravilima i normama ponašanja u saobracaju. bezbjednost na putu je način da sačuvamo svoje i tuđe živote, bilo da smo u svojstvu pješaka ili vozača , jer svi imamo svoja prava i obaveze koje ćemo naučiti kroz ovu igru. Učesnici mogu da budu djeca uzrasta iznad 6 godina i poželjno jedna odrasla osoba koja će biti moderator. Učestvujte u ovoj igri i lijepo se zabavite!
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Edukativna igra bezbjednost ima za cilj da na zanimljiv način kroz igru nauči svako dijete osnovnim pravilima i normama ponašanja u saobraćaju. bezbjednost na putu je način da sačuvamo svoje i tuđe živote, bilo da smo u svojstvu pješaka ili vozača , jer svi imamo svoja prava i obaveze koje ćemo naučiti kroz ovu igru. Učesnici mogu da budu djeca uzrasta iznad 6 godina i poželjno jedna odrasla osoba koja će biti moderator.
Učestvujte u ovoj igri i lijepo se zabavite!

Uzrast: 6+ godina
Materijal: plastika, karton 
Dimenzije pakovanja: 50 x 39 x 6 cm
Broj učesnika: igra je namijenjena za 2-4 igrača
Set sadrži podlogu za igru dimenzija 970 x 670 mm, 20 plastičnih saobraćajnih znakova, 4 automobila, 12 certifikata i vozačkih dozvola, 108 karata sa saobraćajnim znacima, 96 pitanja i 192 odgovora.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Edukativni i kreativni setovi
Brend DEXY CO
GODINE 6 godina
POL UNISEX
UZRAST DECA
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi