Balanserro bike, crveni
BALANSERO

Balanserro bike, crveni

Šifra artikla: A058449
Šifra proizvođača: A058449
DA IGRA NE PRESTANE - KOMPLETNA PONUDA

Kupi 2 igračke, ostvari 50% popusta na jeftiniju!

ILI 

Kupi 3 igračke, najjeftinija 0.05 km!

Akcija traje od 10.04. do 10.05.2024. I odnosi se na kompletan asortiman igračaka osim na proizvode koji sa na nekoj drugoj akciji. Važi u svim Aksa prodavnicam i internet prodavnici

Dječiji balans bicikl četvorotočkaš namijenjen za vožnju i zabavu najmlađih. Pokreće se tako što se dete odgurava nogama u željenom smjeru dok sjedi na njemu. Dodatnu sigurnost prilikom vožnje pružaju četiri točka što sprečava dijete da se prevrne i padne u toku vožnje.
59,00 BAM
59,00 BAM
59,00 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć
Balans bajk na dva točka namijenjen za vožnju i zabavu djece. Pokreće se tako što se dijete odgurava nogama u željenom smjeru dok sjedi na njemu. Poseduje karbonski ram, gvozdenu upravljačku dršku sa zaštiitnim dijelom od čvrste plastike i rukohvate od mekane gume kako bi se spriječilo isklizavanje iz dječje ruke prilikom vožnje. Materijal stuba sjedišta za podešavanje upravljača i sjedišta je takođe čvrste, gvozdene strukture. Udobno sjedište je presvučeno mekom kožom. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste gume, posebnom tehnologijom, tako da ne postoji mogućnost da se probuše tokom vožnje, čime je bezbjednost djeteta dovedena na maksimum. Felne su metalne. Odlično sredstvo za vježbe balansa i koncentracije kod djece. Sa balanse bike-om dijete će samo naučiti da drži ravnotežu na dva točka, pa će prelazak na bicklu sa pedalama biti dosta lakši. Dim.pakovanja: 55 x 16 x 30 cm.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Guralice i tricikli
Brend BALANSERO
GODINE 2 godine
POL UNISEX
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

59,00 BAM
59,00 BAM
59,00 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1