Baby Žur

 
 

Najslađi žur sa najradosnijim povodom.

Aksa je pripremila sve za najslađi baby žur u gradu.

Okupite prijatelje ili iznenadite omiljenu buduću mamu.

Aksa vam omogućava da napravite svoju omiljenu gift listu (lista želja) sa proizvodima koje biste želeli da dobijete na poklon povodom specijalnog dana koji slavite.

Preuzmite listu za organizaciju, pozivnice, igrice i sve što vam je potrebno za najradosniji žur.

Podelite listu sa porodicom, prijateljima i bliskim ljudima.

Gift listu možete podeliti putem maila, fejsbuka ili instagrama.

Svi korisnici sa kojima podelite GIFT LISTU u svakom trenutku mogu videti koji su proizvodi rezervisani, a koji su i dalje na raspolaganju.

Kupljeni proizvod može biti isporučen na adresu onoga ko kupuje ili na adresu onoga kome se poklanja, a sve buduće mame dobijaju i poklon iznenađenja.

 
 
 
 
 
 

U grad je stigao najslađi žur!

Baby žur je najslađa žurka sa najlepšim povodom.

 

Aksa, iskusno sa vama!
Bilo da organizujete Baby žur za sebe, drugaricu, sestru ili kumu ne treba da vas brine količina mogućih obaveza. Uz Aksu sa lakoćom ćete uspeti da priredite dan za pamćenje ispunjen smehom i novim uspomenama. Korak po korak vas vodimo kroz ceo tok organizacije - od odabira datuma i lokacije, dekoracije do raznih društvenih igrica kreairanih specijalno za ovaj dan. Savetujemo da ovaj dan bude proslavljen pre samog porođaja, kako bi budući roditelji imali vremena da se u potpunosti opuste, uživaju sa prijateljima i napune dodatnom energijom i podrškom.

Odredite datum, vreme i lokaciju
Poslednjih mesec dana trudnoće mogu biti veoma napeti, razgovarajte sa budućom mamom kako se oseća i pronađite odgovarajući datum, to može biti i 2,3 meseca pre termina. Odaberite subotu ili nedelju popodne kako bi svi prijatelji i članovi porodice mogli da prisustvuju. Lokacija treba da bude prijatna za buduću mamu, Baby žur možete organizovati u porodičnom domu, kod prijateljice, u prirodi ili omiljenom restoranu. Vodite računa o broju gostiju i veličini odabranog prostora.

Odaberite temu
Konsultujte se sa trudnicom da li bi želela da ima određenu temu. Tema nije obavezan deo proslave, ali vam može pomoći da lakše pronađete odgovarajuću dekoraciju.

Pozivanje gostiju
Odaberite da li ćete goste pozivati telefonskim pozivom ili ćete im slati pozivnice. Naglasite im da je kreirana lista poklona i pošaljite im link.

Dekoracija
Postoji mnogo načina kako možete dekorisati prostor za ovu specijalnu priliku - od stola, hrane, zidova i dodatnih detalja za goste. Odaberite glavnu boju i krenite u nabavku čaša, tanjirića, balona, salveta, ispisa, a ukoliko ste dovoljno vešti glavni akcenat može biti i na torti.

Isplanirajte posluženje
Ukoliko planirate sami da pravite svu hranu za ovu priliku napravite prvo spisak jela koje će se nalaziti na trpezi, a zatim i spisak namirnica koji vam je potreban. Krenite od jela koje mogu duže da stoje u frižeru kako biste izbegli spremanje kompletnog menija isti dan. Par dana ranije možete otići i u nabavku pića.

Društvene igre
Aksa je za vas spremila posebne društvene igrice za ovu priliku kako bi vam upotpunila ovaj poseban dan. Sve što treba da uradite je da preuzmete dokument sa linka i da ga odštampate. Okupite sve goste i neka žurka počne!

Zahvalnica
Sada je vreme da se zahvalite vašim gostima na poklonu i vremenu. Sve što treba da uradite je da odete na svoju gift listu na Aksin sajt i kreirate vašu zahvalnicu koja će biti poslata svim vašim gostima.

 

PREUZMITE: