Draga mama,

Pampers stručnjaci za brigu o bebama nude Vam pun asortiman pelena i vlažnih maramica koje zadovoljavaju sve potrebe potrošača i pružaju nenadmašnu zaštitu kože Vašim mališanima, dajući mu slobodu da istražuje svet.

U periodu od 05.05.2019. do 05.08.2019. Aksa i Pampers su pripremili iznenađenje za Vas. Kupite bilo koji Pampers proizvod, sakupite najmanje 10 poena i možete osvojiti vredne nagrade u Aksa prodavnicama.

                        

Kako osvojiti nagrade:

- Vrednost kupovine Pampers proizvoda u iznosu od 2.000,00 rsd, na jednom računu, se menja za vrednost 1 poen.

- Poeni se sticker-om lepe na loyalty karticu (sticker i kartica se dobijaju na kasama od strane zaposlenih) i biće Vam ponuđeni na kasi.

- Sačuvajte originale svih računa kako biste u svakom trenutku mogli da potvrdite broj skupljenih poena.

- Popunjenu loyalty karticu zajedno sa original računima (plus kopije računa ukoliko su Vam neophodni originali) donesite u bilo koju Aksa prodavnicu.

- Po sakupljanju dovoljnog broja poena, u prodajnim mestima Akse se podižu nagrade.

- Kada loyalty kartica bude primljena, overena, dobićete poklon, u slučaju da je odgovarajući poklon još uvek dostupan i da ste dostavili validnu karticu sa odgovarajućim brojem poena.

- Nagrade osvajaju potrošači koji najbrže ostvare uslove za dobijanje nagrade.

- Dana 05.08.2019. prestaje sakupljanje poena.

- Nagrade seu bilo kom mogu preuzimati u bilo kom periodu od početka loyalty-a pa do 15.08.2019.

 

Važne napomene:

Jednom upotrebljeni računi za dobijanje nagrada, biće overeni u Aksa objektu i ne mogu se koristiti za dalje učestvovanje u ovoj promociji.

- Zalihe poklona su ograničene i pokloni će se dodeljivati u slučaju da je kartica primljena nakon isteka promocije, po isteku zaliha ili ako su kartice nevalidne.

- Pokloni se neće dodeljivati u slučaju da je kartica primljena nakon isteka promocije, po isteku zaliha ili ako su kartice nevalidne.

- U slučaju da se zalihe poklona potroše, ta informacija će biti objavljena na www.aksa.rs

- Za detaljne i besplatne informacije o Pravilima promocije, zalihama poklona u prodavnicama koje učestvuju u promociji molim Vas da posetite www.aksa.rs