Nip flašica šir.otv. djevojčice 150ml sil.cucla 0m+
NIP

Nip flašica šir.otv. djevojčice 150ml sil.cucla 0m+

Šifra artikla: A001248
Šifra proizvođača: A001248
Nip je njemački brend sa tradicijom dugom 80 godina. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Njemačkoj sa idejom da se mamama i bebama pruže samo najkvalitetniji proizvodi. Nip flašica sa širokom otvorom posjeduje silikonsku cuclu i namijenjena je bebama od rođenja (0m+). Zapremine je 150ml i bez Bisfenola A.
9,90 BAM
9,90 BAM
9,90 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć
Nip je njemački brend sa tradicijom dugom 80 godina. Svi proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Njemačkoj sa idejom da se mamama i bebama pruže samo najkvalitetniji proizvodi. Nip flašica sa širokom otvorom posjeduje silikonsku cuclu i namijenjena je bebama od rođenja (0m+). Zapremine je 150ml i bez Bisfenola A.Široki otvor na flašici omogućava lakše punjenje flašice, kao i lakše pranje. ACTIFLE X sistem na vrhu cucle sprečava uvlačenje cucle dok beba pije. Flašica je zanimljivog, šarenog dezena sa pastelnim bojama i namijenjena je djevojčicama.Materijal: PPMilitraža: 150mlMaterijal cucle: silikonVidio: / Sterilizacija: u mikrovalnom ili električnom sterilizatoru
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Plastične flašice
BOJA ROZE
Brend NIP
GODINE 0 mjeseci
MATERIJAL SILIKON
POL ŽENSKI
UZRAST BEBE
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

9,90 BAM
9,90 BAM
9,90 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1