Škola ljubavi i nežnosti

 za mame, tate, bake, deke i sve one koji žele da razumeju bebe


Naučite kako da dodirom, masažom i pravilnom stimulacijom svojoj bebi prenesete nežnost i ljubav i utičete na njen zdrav rast i razvoj. Kako da je razumete i uvek znate šta joj je potrebno.

ZA JOŠ VIŠE NEŽNOSTI I LJUBAVI ZA VAŠU BEBU. 

Da li znate šta sve možete da kažete bez reči i koliko stvari vaša beba uči iz vašeg zagrljalja? Dodir je stariji i moćniji od reči. Dodirom se razgovara, teši, štiti… Dodir je poseban jezik koji ima svoja pravila. Naučite da pevate rukama, prstima pričate najlepše priče i svojoj bebi pomognete da izraste u radosnu i zdravu osobu.

 

Prepoznajući značaj dodira, Aksa je povodom 25 godina postojanja, organizovala specijalnu ŠKOLU LJUBAVI I NEŽNOSTI u kojoj ćete kroz seriju predavanja, online časova i sadržaja na vebsajtu i društvenim mrežama – naučiti kako masirate i pravilno stimulišete svoju bebu i kako da razumete njene potrebe u određenom životnom dobu i pružite ono što joj je potrebno.

 
  • 10 edukativnih predavanja o značaju DODIRA, STIMULACIJE I MASAŽE deteta jaslenog uzrasta u 10 beogradskih vrtića.
  • Donacija od 25 posteljina svakom od vrtića.
  • 2 vrhunska pedijatra - predavači na predavanjima.
  • Serija online predavanja, videa i kurseva o pomenutim tema.
  • Serija online predavanja, videa i kurseva o pomenutim tema.
 

Dr Danijela Marjanović

 

Dr Danijela Marjanović radi u Beogradu u D.Z. Stari Grad od 1997. god. kao master defektolog-somatoped. Završila je višu medicinsku školu – fizioterapeutski smer 1992. godine i Defektološki fakultet odsek somatopedija.


Dr Mirjana Mićović

 

Dr Mirjana Mićović je pedijatar, akupunkturolog, fitoterapeut, reiki učitelj, menadžer za odnose s javnošću. Medicinski fakultet i specijalizaciju pedijatrije završila je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.