Wow igračka autobus Leo
Wow igračka autobus Leo
Wow igračka autobus Leo
Wow igračka autobus Leo
Wow igračka autobus Leo
Wow igračka autobus Leo
WOW

Wow igračka autobus Leo

Šifra artikla: A017814
Šifra proizvođača: A017814
DA IGRA NE PRESTANE - KOMPLETNA PONUDA

Kupi 2 igračke, ostvari 50% popusta na jeftiniju!

ILI 

Kupi 3 igračke, najjeftinija 0.05 km!

Akcija traje od 10.04. do 10.05.2024. I odnosi se na kompletan asortiman igračaka osim na proizvode koji sa na nekoj drugoj akciji. Važi u svim Aksa prodavnicam i internet prodavnici

Engleski brend igračaka WOW je karakterističan po izuzetnom kvalitetu izrade i veoma bogatom i interesantnom asortimanu koji nudi. Posebna pažnja se posvećuje kvalitetu izrade i bezbjednosti djece. WOW poštuje sve standarde bezbjednosti. Prilikom izrade WOW igračaka ne koristi se PVC plastika, nema sitnih dijelova, ne koriste se toksični materijali i sve igračke se testiraju od strane ovlaštenih inspekcija, a sve u cilju bezbjednosti djeteta. Pored zabave, WOW igračke podstiču kreativnost i imaju edukativni karakter jer djeci, kroz igru, predstavljaju motive iz svijeta koji ih okružuje.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Engleski brend igračaka WOW je karakterističan po izuzetnom kvalitetu izrade i veoma bogatom i interesantnom asortimanu koji nudi. Posebna pažnja se posvećuje kvalitetu izrade i bezbjednosti djece. WOW poštuje sve standarde bezbjednosti. Prilikom izrade WOW igračaka ne koristi se PVC plastika, nema sitnih dijelova, ne koriste se toksični materijali i sve igračke se testiraju od strane ovlaštenih inspekcija, a sve u cilju bezbjednosti djeteta.Pored zabave, WOW igračke podstiču kreativnost i imaju edukativni karakter jer djeci, kroz igru, predstavljaju motive iz svijeta koji ih okružuje.Razvrstajte šest paketa po obliku i boji, a zatim ih ponovo izvadite koristeći vozačevu ključ-ruku koja otvara gepek. Možete i napuniti autobus i igrati se uloge vozača autobusa. U ranoj fazi stimuliše učenje i dugotrajan razvoj kroz zabavu. Set se sastoji iz osam dijelova koje čine autobus Leo na frikcioni pogon, figurica vozača i 6 različitih oblika koje treba razvrstati.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Vozila igračke
Brend WOW
GODINE 1,5 godina
MATERIJAL PLASTIKA
POL UNISEX
UZRAST DECA
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi