Chicco igračka RC automobil Johnny Coupe
CHICCO TOYS

Chicco igračka RC automobil Johnny Coupe

Šifra artikla: A013756
Šifra proizvođača: A013756
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svijetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj djece. Igračka u obliku sportskog automobila koji može da se kreće u 4 pravca i ima prednja i zadnja svjetla. Daljinski upravljač se može montirati na auto kada nije u upotrebi.
  • NSZ
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Provjeri dostupnost
Pomoć
Chicco je jedan od vodećih brendova na svjetskom tržištu proizvoda za bebe i djecu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svijetu. Chicco igračke dizajnirane su tako da podstiču pravilan razvoj djece.Igračka u obliku sportskog automobila koji može da se kreće u 4 pravca i ima prednja i zadnja svjetla. Daljinski upravljač se može montirati na auto kada nije u upotrebi.Dimenzije proizvoda - visina x širina x dubina: 13 x 11 x 22 cmDimenzija kutije- visina x širina x dubina : 21 x 34,5 x 18,5 cmMaterijal: PlastikaUzrast: 2G+Pol: UniverzalnoOdržavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredstava za izbjeljivanje.Baterije: DAPotrebne baterije: 3xAAA 1,5V/4xAA 1,5V alkalne baterije
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Vozila na daljinsko upravljanje
Brend CHICCO TOYS
GODINE 2 godine
MATERIJAL PLASTIKA
POL MUŠKI
UZRAST DECA
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi