AKSINA PRIČA, MISIJA I VIZIJA

 

 

Počeli smo 1994. godine kao mala radnja za bebe i djecu u naselju Medaković, u Beogradu.

Već od samog početka smo zadobili povjerenje svojih potrošača i konceptom “Sve za bebe na jednom mjestu” uspijevali da zadovoljimo njihove potrebe. Dalje su nas njihove preporuke vodile do novih, zadovoljnih, kupaca.

Danas postojimo i poslujemo u 13 gradova Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Kragujevac, Šabac, Subotica, Kruševac, Zrenjanin, Novi Pazar, Pančevo, Užice i Smederevo), i 3 Bosne i Hercegovine (Sarajevo, Banja Luka i Bijeljina). U Srbiji imamo 18, a u Bosni i Hercegovini 3 maloprodajna objekta. Pored toga, u Srbiji imamo i On line shop koji iz godine u godinu dobija na značaju i intezivno se razvija i unapređuje. 

Hvala vam na tome!

Naše radnje imaju posebnu toplinu i edukovano i stručno prodajno osoblje koje je tu da vas u svakom trenutku posavjetuje kako biste napravili pravi izbor pri kupovini. U našim radnjama na raspolaganju vam je široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sjedalica, namještaja, hrane, kozmetike, igračaka, odjeće i obuće za djecu od rođenja pa do prvih školskih dana. Sve ovo nas trenutno čini jednim od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i djecu.

Trudimo se da svojim aktivnostima pozitivno utičemo na društveno okruženje, tako što pomažemo pojedincima i ustanovama prije svega posvećenim bebama i djeci kojima je pomoć potrebna.

Naša misija je da dobrom uslugom, najširom ponudom, poznatim brendovima, kvalitetom i pristupačnim cijenama zadovoljimo sva vaša očekivanja. Vi ste nam uvijek bili na prvom mjestu i davali vjetar u leđa da budemo bolji.

Naša vizija je da kreiranjem takvog ambijenta, sa jedne strane budemo prva adresa za roditelje i djecu, a sa druge strane da budemo poželjan poslodavac zaposlenima koje smatramo svojom pokretačkom snagom. Želimo da budemo uvažavan i poželjan partner, poznat po odabiru najkvalitetnijih proizvoda koji brižno njegovanim odnosima štite interese kupaca, radnika i poslovnih partnera.

Aksa svoje zaposlene smatra glavnom pokretačkom snagom i ključem uspješnog postojanja i poslovanja. Naš tim čine mladi, energični i ambiciozni ljudi koji su spremni da kao dio tima uče i konstantno razvijaju svoja znanja i vještine.

Posebno smo ponosni na kolege u našem timu koji su od prvog dana sa nama, koji su svoje vještine razvijali u domaćoj kompaniji koja cijeni rad, marljivost i inicijativu.

Tokom godina, trudili smo se da pratimo inovacije na tržištu dječije opreme, potrebe roditelja i mališana, modne trendove, kako bi mališanima omogućili veselije i prijatnije djetinjstvo, a roditeljima pomogli i olakšali najljepšu ulogu u životu.

Zahvaljujemo se svim porodicama i djeci koja su odrasla uz Aksu na divnim trenucima koje smo proveli zajedno i radujemo se svim budućim.

Vaša Aksa!

string(0) ""
string(0) ""