Ecoegg dopuna za pranje veša bez mirisa, 50 pranja
ECOEGG

Ecoegg dopuna za pranje veša bez mirisa, 50 pranja

Šifra artikla: A043623
Šifra proizvođača: A043623
19,95 BAM
19,95 BAM
19,95 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć
ECOEGG 2u1 dopune za eko-deterdžent i omekšivač za veš su inovativni proizvodi iz Velike Britanije, a njihova linija bez mirisa jedinstvena je na tržištu i namjenjena je osobama sa jako osjetljivom kožom, ali i za sve one koji jednostavno ne žele miris na svom vešu.
Ovu dopunu od 50 pranja, kupujete nakon potrošenog pakovanja vašeg ECOEGG 2u1 eko-deterdženta i omekšivača od 70 pranja, dok vaše ECOEGG eko-jaje možete koristiti iznova i iznova, doprinoseći smanjenju plastičnog otpada!
Ljubitelji prirodnih proizvoda obožavaju ECOEGG deterdžente i dopune jer za razliku od drugih klasičnih hemijskih deterdženata sadrže 0% toksičnih hemikalija, a pritom su 100% hipoalergijski, veganski i ekološki. Dermatološki i klinički testirani, odobreni od ALLERGY UK.

Uputstvo za upotrebu
Otvorite vaše ECOEGG eko-jaje, izbacite sve stare deterdžent i omekšivač-kuglice i stavite dopunu od 50 pranja. Potom, stavite ECOEGG eko-jaje u bubanj preko veša i uključite željeni program.

Odlična moć čišćenja, omekšava tkaninu i daje lijep, blag miris.
Pogodno za sve vrste tkanina i mašina.
Radi bolje efikasnosti, prije prve upotrebe savjetuje se temeljan detoks i čišćenje mašine za veš, naša topla preporuka su ECOEGG 3u1 eko-detoks tablete za mašinu.

Karakteristika Vrijednost
Kategorija Deterdženti i praškovi za bebine stvari
Brend ECOEGG

Slični proizvodi

19,95 BAM
19,95 BAM
19,95 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1